Avira virüsü silmiyor

rayandu06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar. Bilgisayarıma avira free kurdum, güncelledim sonrada test yapayım dedim ve eicar testini indirdim. Avira eicarı buldu bende sil dedim aviranın filewalker penceresi çıktı, tarama bitince baktım virüs hala yerinde duruyor. 3 kere denedim ama aynı. Eicar dosyasını not defteri ile açtım ama kod hala orada duruyordu. Ayarlarına baktım hepsi doğruydu. Bana sahte siteden indirdin demeyin kendi sitesinden indirdim çünkü. Neden silmediğini bana söyleyebilir misiniz?

Avira öyle harikalar yaratan bir koruma veya arındırma yazılımı değilde onun için. Kaspersky Internet Security, Norton Internet Security gibi kendini kanıtlamış koruma yazılımlarını satın alınız.

deneme sürümü indirmek istemiyorum pek. 30 gün için bilgisayarına tonlarca dosya kuruyorsun sonra onları 1 ay sonra siliyorsun. bunları yaptığım zaman da bilgisayarın anlamı kalmıyor. Ayrıca bilgisayarım o kadar güçlü değil 2 GB ram, pentium D işlemci(2 çekirdek). bilgisayarım 11 yıllık. @SemihUluca

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı