Avrupa'da LGBT haklarına en az önem veren ülkeler Azerbaycan, Türkiye ve Rusya oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.910
Makaleler
2
Çözümler
90
Yer
Ankara
50. sırada Azerbaycan, 49. sırada Türkiye ve 48. sırada Rusya var. Evet, cinsiyet değiştirmeyi yasaklayan Rusya bizden daha fazla önem veriyormuş.
En çok önem veren ülke ise Malta olmuş.

Diğer ülkelerin verdiği değer oranını incelemek için:

Kaynak:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
50. sırada Azerbaycan, 49. sırada Türkiye ve 48. sırada Rusya var. Evet, cinsiyet değiştirmeyi yasaklayan Rusya bizden daha fazla önem veriyormuş.
En çok önem veren ülke ise Malta olmuş.

diğer ülkelerin verdiği değer oranını incelemek için:

kaynak:

Anlayamadım?
 
Sevindirici istatistik. Avrupada bu kadar savunulmasının sebebi artan SJW faşizanlığı. Birileri kendini aslında olmadığı bir cinsiyette görüyor diye veya hormonal sıkıntısı var diye neden destekleyeyim? Mantıklı bir açıklaması var mı?
Kabul edin arkadaşlar, cinsel eğilim dediğimiz şey kadın ve erkek bireylerin doğuştan gelen cinsel karakterleri sayesinde oluşan organlarda üretilen hormonlar sayesindedir. Yani bir kadının erkeğe, erkeğin kadına ilgi duyması milyon yıllık evrimsel sürecin bir sonucudur. Bilimsel olarak aksi mümkün değildir.
Doğuştan XX kromozomuna sahipseniz kadınsınız, XY ise erkek. Siz kendinizi ne olarak tanımlarsanız tanımlayın. Gerçeği değiştiremezsiniz.

Bu en az şunun kadar saçma: Ben bir anda koltuktan havalanarak süzüldüğümü iddia ediyorum. Çevremdeki herkes benim uçtuğumu onaylıyor. Medya benim uçtuğumu onaylıyor. Milyonlarca insan, benim havada süzüldüğümün imkansız olduğunu söyleyen insanları yobaz ilan ediyor. Sokaklarda insanlar, benim uçabildiğimi haykırıyor. Benim uçmamın imkansız olduğunu açıklayan bilim insanlarının kariyerleri sonlandırılıyor.

Ama uçtuğum falan yok. LGBT budur.
 
Son düzenleme:
Şahsen herkesin kişisel tercihi ve LGBT olayının da bu kadar üste çıkarılmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Haberlerde görüyoruz ki LGBT bireyler sürekli eylem üstüne eylem yapıyor. Arkadaş, bana ne sizin kendi kişisel tercihinizden :D Neden bu kadar üste çıkartıyorsunuz ki? Gereksiz. Amaçları sadece ilgi çekmek.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı