Avrupa'da LGBT haklarına en az önem veren ülkeler Azerbaycan, Türkiye ve Rusya oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel olmuş gurur duydum tarzı şeyler diyen arkadaşlar ne yaşıyor? Adam eşcinsel diye ötekileştirilmesinin nesini sevdiniz anlamadım. Evet LGBT haklarını abartanlar var da LGBT hakkı savunmak o tiplere destek vermek olmuyor. O insanların da diğer insanlarla eşit görülmesini ve eşit hak tanınmasını savunmak oluyor. Cidden garip insanlarsınız.
 
Bilim insanı mısın be kardeşim, ayakta alkisladim. Bu arada bunu yazarken hangi bilimsel kaynaklardan yararlandın merak ettim!
Hangisi için?
XX olanın kadın, XY olanın erkek oluğunu söylerken de mi kaynak vereyim?
Cinsel eğiliminin hormonlar ile olduğununa dair mi kaynak vereyim?
 
Homofobik duygularını kendi homofobik arkadaşların ile paylaşabilirsin. Eşcinselliğe hastalık diyen benimle konuşmasın.
Hastalık bu arada. Yönelim falan da değil. Ayak fetişi olanlar için de bu geçerli. Beyin ve hormonlar ile alakalı bir durum ve doğuştan. Kimse bir anda çıkıp of Kerem Bürsin'in arkası da fenaymış demiyor yani.
 
Sevindirici istatistik. Avrupa'da bu kadar savunulmasının sebebi artan SJW faşizanlığı. Birileri kendini aslında olmadığı bir cinsiyette görüyor diye veya hormonal sıkıntısı var diye neden destekleyeyim? Mantıklı bir açıklaması var mı?
Kabul edin arkadaşlar, cinsel eğilim dediğimiz şey kadın ve erkek bireylerin doğuştan gelen cinsel karakterleri sayesinde oluşan organlarda üretilen hormonlar sayesindedir. Yani bir kadının erkeğe, erkeğin kadına ilgi duyması milyon yıllık evrimsel sürecin bir sonucudur. Bilimsel olarak aksi mümkün değildir.
Doğuştan XX kromozomuna sahipseniz kadınsınız, XY ise erkek. Siz kendinizi ne olarak tanımlarsanız tanımlayın. Gerçeği değiştiremezsiniz.

Bu en az şunun kadar saçma: Ben bir anda koltuktan havalanarak süzüldüğümü iddia ediyorum. Çevremdeki herkes benim uçtuğumu onaylıyor. Medya benim uçtuğumu onaylıyor. Milyonlarca insan, benim havada süzüldüğümün imkansız olduğunu söyleyen insanları yobaz ilan ediyor. Sokaklarda insanlar, benim uçabildiğimi haykırıyor. Benim uçmamın imkansız olduğunu açıklayan bilim insanlarının kariyerleri sonlandırılıyor.

Ama uçtuğum falan yok. LGBT budur.

Kaynaksız olan bu "harika" açıklamalar karşısında hayran kaldım, umarım bir dahakine böyle atıp tutarken kaynak kullanırsınız.

"Bilimsel olarak aksi mümkün değildir" bakalım öyle mi?
Eş cinsellik ve evrim - Evrim Ağacı
 
İkiden fazla cinsiyet olduğu mu bilimsel olarak yanlış yoksa bu insanların böyle hissettiği mi yanlış? Ben erkekten hoşlanıyorum diyen birisine ne diyebilirsin? Hayır dostum senin bu düşüncelerini maalesef hiçbir şeyi bilimsel olarak yapmadığımız ülkemizde bilimsel temellere dayandıramadık. Lütfen kendi hayatını istediğin gibi yaşamak istiyorsan hemen ülkeyi terket. Çok ılımlı gözüküyor.
İkiden fazla cinsiyet olduğu bilimsel olarak da yanlış. Bugün sırf bu kavrama karşı çıkabilmek için, yetersiz araştırmalarını aklayabilmek için "gender" ve "sex" ayrımı yaptılar. Gender kişinin kendini nasıl hissettiğidir diye bir şey uydurdular. Yüz yıllardır kullanılan terimlerin anlamlarını değiştirdiler.

Öldüğün zaman herhangi bir doktor senin "kendini nasıl hisettiğin" üzerinden cinsiyet tahmininde bulunmayacak. Hasta olduğunda vücudundaki değerler "gender" üzerinden yorumlanmayacak. 2 cinsiyet vardır ve bazı hormonsal ve/veya genetik bozukluklarla kişi iki cinsiyetin unsurlarını da taşıyarak doğabilir. Bu üçü dışında ortamda başka cinsiyet yok. Ayrıca trans kadınlar veya trans erkekler, adları üstünde transtır, hedef cinsiyete ait değiller.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı