Avrupa'ya Göç Etmek

Bu yorumun kimseye faydası dokunmayacağının farkına varın artık.
Resmen klişe oldu.

Memleket olarak üretken değiliz belli ki bir şeyle dalga geçerken bile klişe espriler yapıyoruz, orjinal bir espri bile üretemez iken araba üretemiyor olmamız ile dalga geçmek cidden çok ironik.

İşte durum bu.
Bakın, oturup bu işin maddi-manevi kısmını, risklerini, gerekçelerini, nasıl gidildiğini gitmek için nelerin lazım olduğunu günlerce saatlerce araştırdığımı bir ben bilirim. Bunları yaşayanlara sordum onlarla da konuştum. Burada anlatamam tabi siz de haliyle bilmediğiniz için beni bir anlık hevesle Avrupa'ya göç etmek istediğimi düşünüyorsunuz fakat öyle bir durum yok.

Burada anlatamam tabi siz de haliyle bilmediğiniz için beni bir anlık hevesle Avrupa'ya göç etmek istediğimi düşünüyorsunuz fakat öyle bir durum yok.
Bilmeyebiliriz ama tahmin etmesi güç değil, gurbetçi tanıdıklar genelde seni heveslendirirler sonra geliyorum dediğinde de suratına bakmazlar Kimse kimseyi tanımaz oralarda lafta anlatmayı sever bizim millet...

Avrupa konusu yada dış ülkeye gitme yerleşme konusu olunca içim acıyor içinde bulunduğum çukuru hissedip.

Bilmeyebiliriz ama tahmin etmesi güç değil, gurbetçi tanıdıklar genelde seni heveslendirirler sonra geliyorum dediğinde de suratına bakmazlar Kimse kimseyi tanımaz oralarda lafta anlatmayı sever bizim millet...
Ben zaten herhangi birinden medet ummuyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…