Avrupa'yı gezmek için 50 bine yakın verilir mi?

Kremali Piakevit

Femtopat
Katılım
3 Ocak 2024
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. Kendi çapımda bir plan oluşturdum ve Avrupa'yı annemle birlikte seyahat etmek istiyoruz planımız Fransa'ya uçakla gidip müzeleri gezdikten sonra trenle birlikte Almanya, İsviçre, Avusturya, Romanya ve Bulgaristan'dan İstanbul'a döneceğiz toplamda 7 şehir görmeyi ve 10-12 güne yakın şehirlerde konaklamayı planlıyoruz sizce maddi durum yeterliyken böyle bir geziye 50 bin gibi bir para verilir mi? Her şey içinde vizedir passtır yemektir derken.
 
Maddi durumunuz yeterliyken kültür turizmi yapmak tabii ki çok mantıklı. Yalnız o bütçe saydıklarınıza yeter mi bilemiyorum, fiyat araştırmasını kesinleştirip yola çıkın.
 
Maddi durumunuz yeterliyken kültür turizmi yapmak tabii ki çok mantıklı. Yalnız o bütçe saydıklarınıza yeter mi bilemiyorum, fiyat araştırmasını kesinleştirip yola çıkın.
2-3 gündür araştırıyorum parise tek yönlü uçak 3000 tlye bulunabiliyor diğer oteller ise iki kişi iki günlük 80-90 euroya kapatılabiliyor yani toplamda 40-50 bin liraya geliyor fazladan bir şey çıksa bile maddi durumumuz yeterli olur sadece sormak istedim mantıklı bir şey mi yapıyoruz diye

ben de öyle düşünüyorum parise gittikten sonra dönmesek mi acaba mülteci olalım 😃
 
2-3 gündür araştırıyorum Paris'e tek yönlü uçak 3000 TL'ye bulunabiliyor diğer oteller ise iki kişi iki günlük 80-90 euroya kapatılabiliyor yani toplamda 40-50 bin liraya geliyor fazladan bir şey çıksa bile maddi durumumuz yeterli olur sadece sormak istedim mantıklı bir şey mi yapıyoruz diye.

Değer hocam, başka ülke, kültür görmek değer. Sadece bir şey merak ettim. 3000TL olan bileti nereden buldunuz? 400km uzaktaki bir şehir'e bile 2000TL istiyorlar.
 
Her gittiğiniz şehirde 12 gün kalıp toplam 50 bin mi tutucak yoksa ben mi yanlış anladım? Eğer doğru anladıysam nasıl o kadar ucuz oluyor.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı