Avusturya'da TC Vatandaşlığından Çıkma Kuyruğu Yaşandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün Facebookta gördüğüm Almanyada yaşayan bir arkadaşın bir günlük maaşı ile 6 şişe 70lik Yeni Rakı aldığını gösterdiği bir video vardı. Yorumlara bir başka Almanyada yaşayan Türk gelmiş bizim Türkiyedeki hayatımızı övmüş "kısmetse bir gün geleceğim inşallah" yazmış, Türkiye iyiye gidiyor deyip istikrar için evet deyip buraya gelmemek için türlü bahaneler uyduruyorlar.

Bir haber paylasildigi zaman hemen sazan gibi atlamamayi ögrenmeniz gerekiyor. Haberin icerigi eski olmakla birlikte, hicbir sekilde gercekleri yansitmiyor.

Haberin gercek hikayesi diye verdiginiz haber ile konudaki haberi güclendirmis oluyorsunuz.
Acaba yanlis link vermis olabilir misiniz?

Bos beles propagandalara ne cabuk aldaniyorsunuz.

Haberi paylasmadan önce arastirdim hatta olaya sizin acinizdan bakip söyle bir link bile buldum öyle paylastim.
Keske yabanci diliniz olsaydi ve buradaki haberi okuyup paylastigim haberin yalan olmadigini anlasaydiniz. :)
Fotograf cakma derseniz anlarim ama haberin yalan oldugunu söylüyorsaniz kanit ile gelin.

Yillardir yazdiklarini takip ediyorum, resmen tribünlere oynayip insanlari kiskirtiyorsun. Paylastigin yalan haber altinda bogulursun umarim.

Bu kadar takip edildigimi bilmiyordum halbuki bir garip Engin'im ben. Kiskirtici degil genelde birlestirici iletiler yazdigimi saniyordum ama siz farkli düsünüyorsaniz size bile saygi duymak zorundayim. Iyi dilekleriniz icin Tesekkürler.

Sevgiler :)

Haberin gercek hikayesi diye verdiginiz haber ile konudaki haberi güclendirmis oluyorsunuz.

Siz haberin icerigini anladiginizdan emin misiniz? Bir daha okumanizi tavsiye ediyorum. Hicbir yerinde Türkler vatandasliktan cikiyor diye bir haber gecmiyor.

Uydurmasyon bir resim koyarak bos propaganda yapanlara karnimiz tok.

Uygulanan ceza sahtekarlik yapanlari kapsamakta. Yoksa kimsenin Türk vatandasligindan vazgectigi falan yok.

Siyaset ban sebebi değil mi?

Ben ortada siyaset göremiyorum?

Bu kuyruk yaşanmadı diyen arkadaşlara sesleniyorum. Yaşanmadıysa da yaşanacak. Umarım da yaşanır. Kaç bin kilometreden ahkam kesip oy hakkına sahip ol, benim geleceğimi belirle ama sen orada rahatla yaşa. Yok öyle yağma!

Uydurmasyon bir resim koyarak bos propaganda yapanlara karnimiz tok.

Öncelikle seviyenizi düzelttiginiz icin Tesekkürler :)
Sanirim sizi rahatsiz eden sey haber degil oradaki temsili resim. Bakin sadece 2016 yilina kadar 180.000 insan T.C vatandasligindan cikti Avrupa'da bunu ben degil devlet yetkilileri söylüyor.

Simdi basa alalim sizi rahatsiz eden temsili resim mi? yoksa dogru olan haber mi?
Nasil yeterince kiskirtici miyim?

Öncelikle seviyenizi düzelttiginiz icin Tesekkürler :)
Sanirim sizi rahatsiz eden sey haber degil oradaki temsili resim. Bakin sadece 2016 yilina kadar 180.000 insan T.C vatandasligindan cikti Avrupa'da bunu ben degil devlet yetkilileri söylüyor.

Simdi basa alalim sizi rahatsiz eden temsili resim mi? yoksa dogru olan haber mi?
Nasil yeterince kiskirtici miyim?

Boşverin Engin bey. Gelin tantuni yiyelim.

Boşverin Engin bey. Gelin tantuni yiyelim.

Offffff yaaa Mert sen yok musun? Yemin ederim aciktim durup dururken.
Ahhh tantuni ahhh. :)

acili-tantuni-50341526.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı