AWP printstream ile envanter takasa girilir mi?

Hocam skin satma fiyatlarını bilmiyorum da printstream da dediğiniz gibi çok oynamıyordu benim de hesabımda para vardı csmoney de oradan aldım direk yoksa benim çoğu sitede vardır geçmişim her skinde değişiyor csgoskins.gg sitesinde en ucuz fiyatı gösteriyor oradan gezip bakıyorum.

Hocam site size en düşük fiyatı gösteriyor, sticker charm varsa daha üstü fiyata da gidiyor. CSFloat'da 1300-1400 civarına rahat bulurdunuz aslında yani mevcut skinlerinizin yarısını satsanız alırdınız CSFloat'tan.

Son düzenleme:
Hocam site size en düşük fiyatı gösteriyor, sticker charm varsa daha üstü fiyata da gidiyor. CSFloat'da 1300-1400 civarına rahat bulurdunuz aslında yani mevcut skinlerinizin yarısını satsanız alırdınız CSFloat'tan.

Sağlık olsun hocam, bir dahakine bir envanteri baştan dizeceğim sattıklarımın daha iyisini almak için o zaman bakarım csfloata. Sitelerde genelde o skine ayırdığım bütçeyi max belirleyip floatı en düşük yapıp alıyorum

Sağlık olsun hocam, bir dahakine bir envanteri baştan dizeceğim sattıklarımın daha iyisini almak için o zaman bakarım csfloata. Sitelerde genelde o skine ayırdığım bütçeyi Max belirleyip floatı en düşük yapıp alıyorum.

Bazı skinlerde yüksek Float'lar daha pahalı olabiliyor, onu da araştırın hocam. Örneğin M4A1s night Terror'ün Bs'ı daha pembe ve pahalı oluyor. Pahalı skinlerde de paslanmış havası falan katabiliyor. Ayrıca o skinden daha az varsa daha pahalı oluyor. Örneğin AK-47 Asiimov.

Bazı skinlerde yüksek Float'lar daha pahalı olabiliyor, onu da araştırın hocam. Örneğin M4A1s night Terror'ün Bs'ı daha pembe ve pahalı oluyor. Pahalı skinlerde de paslanmış havası falan katabiliyor. Ayrıca o skinden daha az varsa daha pahalı oluyor. Örneğin AK-47 Asiimov.
Çoğu skinde FT en ucuzu yada bs den sonra en ucuz oluyor ben de genelde FT alıyorum o fiyata sitelere girip en düşük floatlara bakıyorum

Çoğu skinde FT en ucuzu yada bs den sonra en ucuz oluyor ben de genelde FT alıyorum o fiyata sitelere girip en düşük floatlara bakıyorum
Biraz konudan bağımsız fakat Karakter fiyatları gereksiz artmış hocam ya yıl başında falan 16 dolar verdiğim karakter 90 dolar olmuş

Çoğu skinde FT en ucuzu ya da bsden sonra en ucuz oluyor ben de genelde FT alıyorum o fiyata sitelere girip en düşük floatlara bakıyorum.

Biraz konudan bağımsız fakat karakter fiyatları gereksiz artmış hocam ya yıl başında falan 16 dolar verdiğim karakter 90 dolar olmuş.

Ajan fiyatları çok arttı çünkü oyuna uzun zamandır yeni ajan gelmiyor. Gelecek mi oda belli değil bu yüzden fiyatlar fırladı.

Ajan fiyatları çok arttı çünkü oyuna uzun zamandır yeni ajan gelmiyor. Gelecek mi oda belli değil bu yüzden fiyatlar fırladı.
Valla karakteri satıp inheritance alıcam birazdan üstüne kalan parayla 15 16 dolarlık birşey alırım yine çok iyi kar yapmış

Vallahi karakteri satıp inheritance alacağım birazdan üstüne kalan parayla 15 16 dolarlık bir şey alırım yine çok iyi kar yapmış.

Fiyat artmaya devam edebilir hocam, ona göre karar verin. Çünkü halen kesin bilgi yok yeni ajan gelip gelmeyeceği hakkında. Gelmezse artmaya devam eder ama gelince ani düşüş olabilir fiyatında.

Daha da artabilir fiyatı ama dusedebilir karar senin. İnheritance en istediğim skin şu an galiba alsan pişman olmazsın muhtemelen baba skindir.
Ya hocam olacağı olsun parada pulda gözümüz yok :) inheritance yi alır yoluma bakarım sonra kim gitmiş kim kalmış napalım :)
Envanter bu hocam: Steam Community :: SEPETCI :: Item Inventory
önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

Son düzenleme:
Ya hocam olacağı olsun parada pulda gözümüz yok :) inheritance yi alır yoluma bakarım sonra kim gitmiş kim kalmış napalım :)
Envanter bu hocam: Steam Community :: SEPETCI :: Item Inventory
önerebileceğiniz bir şey var mıdır?
Para pul önemli değil diyorsan inheritance babadır bizim için alabilirsin. Envanterinde gözüme usp battı sadece harici ana silahlara skin almışsın zaten. Ak inheritance gayet güzel, awp de güzel değişiklik istersen falan chroma ball mıydı skinin adı hatirlayamadim onu beğeniyorum ben. M4 de güzel ancak benim çok hosuma gitmiyor acikcasi senin gidiyorsa değiştirme dursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı