AWS account was suspended because of past due charges nedir?

Phoque

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, bugün AWS hesabıma giriş yaparken bu hata ile karşılaştım. Araştırdığımda ödemediğim bir paradan dolayı olduğu yazıyordu ama, şu anda halihazırda hiçbir makinem aktif değil, ve hizmeti kullanmıyorum. Ücrette az bir ücret değil 1700TL. Benim bunu parayı ödemeden hizmeti iptal ederek hesabıma geri erişme şansım var mı? Resmen koskoca Amazon hesabımı çalıp fidye istiyor.

Merhaba, bugün AWS hesabıma giriş yaparken bu hata ile karşılaştım. Araştırdığımda ödemediğim bir paradan dolayı olduğu yazıyordu ama, şu anda halihazırda hiçbir makinem aktif değil, ve hizmeti kullanmıyorum.
Aynısını ben de yaşadım, makineleri kapatmak yeterli olmuyor, mesela makinem olmamasına rağmen arkada çalışan bir load balancer yüzünden fatura ödediğimi hatırlıyorum.

Ücrette az bir ücret değil 1700TL. Benim bunu parayı ödemeden hizmeti iptal ederek hesabıma geri erişme şansım var mı?
Amazon desteğe yazabilirsiniz yardımcı olurlar.

Resmen koskoca Amazon hesabımı çalıp fidye istiyor.
Genelde kullanıcı hatası oluyor hocam, AWS gayet güzel çalışan bir servis fakat karmaşık olduğu için fatura yönetimi de zor oluyor.

Aynısını ben de yaşadım, makineleri kapatmak yeterli olmuyor, mesela makinem olmamasına rağmen arkada çalışan bir load balancer yüzünden fatura ödediğimi hatırlıyorum.

Amazon desteğe yazabilirsiniz yardımcı olurlar.

Genelde kullanıcı hatası oluyor hocam, AWS gayet güzel çalışan bir servis fakat karmaşık olduğu için fatura yönetimi de zor oluyor.

Tamamdır, Amazon müşteri hizmetlerine ileteceğim, sonuçları buraya yazarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı