AWS ileride sorun yaratır mı?

.......

Evet gittikçe garipleşiyor neden mi?

Bende 1 lira çekiyor sizde 1 dolar çekiyor. Sanırım VPN falan kullanıyorsunuz.
Türkiye kendi IP adresinizle kayıt olun.

Direkt aws.amazon yazarak girmeyin. Tarayıcıya AWS free trial yazın normal bir kullanıcı gibi siteye girip öyle kayıt olun.

Hatta bilgisayarda değil telefondaki Chrome tarayıcısına yapın. Bitince sonuçları yazarsınız
3D Secure'a yönlendirdi. Adresi ve diğer bilgileri kendiminkini girdim, hatta farklı bir telefon numarası bile kullandım. Fakat gördüğünüz gibi, sürekli sayfayı yenilememi istiyor. Derken bir baktım, hesabım askıya alınmış. :/

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-03-27 at 22.52.47.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-27 at 22.52.47.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 12
  • WhatsApp Image 2025-03-27 at 22.57.03.jpeg
    WhatsApp Image 2025-03-27 at 22.57.03.jpeg
    78,9 KB · Görüntüleme: 15
Evet maalesef ki :/
3d oldu ama telefon onayıda maalesef hesabı onaylamıyor. Bu durumu bende yaşadım.

Çözüm için farklı telefon kullanacaksınız. İsterseniz uyguna sms onay sitelerinde onaylatabilirsiniz.

bir diğer durum ise tckn kısmını geçin orda tc kimlik yok butonu vardı onu seçip geçmeniz lazım.

Ama dediğim gibi %100 telefon onay kısmında. Hesap daha açılmaz her hesap açılışında farklı sanal kart kullanın

O telefon numaranızla artık kayıt olmayın uzun süre bekleyin çünkü kara listede şuan telefon.

Unutmayın her bir hesap işleminde tüm bilgiler değişmesi lazım ip adres, e posta (temp mail değil!), Adres bilgileri (sadece kapı no daire no değiştirsen yeterli) değiştirmen lazım

Ve olması lazım Hatta çok acil değilse 1 haftalığına felan bıkarın isterseniz. Öyle tekrar denersiniz.

.........

3d oldu ama telefon onayıda maalesef hesabı onaylamıyor. Bu durumu bende yaşadım.

Çözüm için farklı telefon kullanacaksınız. İsterseniz uyguna sms onay sitelerinde onaylatabilirsiniz.

bir diğer durum ise tckn kısmını geçin orda tc kimlik yok butonu vardı onu seçip geçmeniz lazım.

Ama dediğim gibi %100 telefon onay kısmında. Hesap daha açılmaz her hesap açılışında farklı sanal kart kullanın

O telefon numaranızla artık kayıt olmayın uzun süre bekleyin çünkü kara listede şuan telefon.

Unutmayın her bir hesap işleminde tüm bilgiler değişmesi lazım ip adres, e posta (temp mail değil!), Adres bilgileri (sadece kapı no daire no değiştirsen yeterli) değiştirmen lazım

Ve olması lazım Hatta çok acil değilse 1 haftalığına felan bıkarın isterseniz. Öyle tekrar denersiniz.

Hocam başka bir telefondan hesabı açtım fakat daha önce hesap açıp askıya alınmış bir cihaz kullanırsam şu anki hesabım kapanır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı