Axe Cherry spritz vs Old Spice captain

Efresh01

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EKRAN KARTI RTX 4090 Tİ 24GB
İşlemci Intel(R) Core(TM) İ912900KF CPU @ 4.20GH
32,0 GB RAM
Merhaba başlıkta yazdığım 2 üründen hangisini almalıyım? Uzun süre gidecek bir şey arıyorum, Trendyol'da 3'lü paket şeklinde satılıyorlar, önerilerinizi bekliyorum.

Bu arada şu an rossmanda Axe premium Collection'lar 95TL Axe Emerald Sage Sprey Deodorant 150 ml

Son düzenleme:
Axe'ın parfümlü deodorantları çok ağır ve kötü kokuyor. Rexona Xtra Cool gibi daha kokusuz bir deodorant + kendi parfümünüzü sıkmanızı öneririm. Old Spice hakkında bilgim yok.

Axe'ın parfümlü deodorantları çok ağır ve kötü kokuyor. Rexona xtra cool gibi daha kokusuz bir deodorant + kendi parfümünüzü sıkmanızı öneririm. Old Spice hakkında bilgim yok.

Hocam kalıcılık olarak ve koku olarak ben Axe'yi seviyorum ama dediğiniz gibi bazı çeşitleri ağır ve kötü kokuyor.

Old Spice hem roll hem de deodorantını kullanıyorum mükemmel bişey hiç ağır bir kokusu yok çok hafif ve uzun süre etkisi var Old Spice al derim.

Old Spice hem roll hem de deodorantını kullanıyorum mükemmel bir şey hiç ağır bir kokusu yok çok hafif ve uzun süre etkisi var Old Spice al derim.

Evet sanırım bende Old Spice alacağım hocam siz hangisini kullanıyorsunuz ve hangi kokuyu önerirsiniz ben captain almayı düşünüyorum berber kolonyası gibi kokuyormuş diyorlar.

Evet sanırım bende Old Spice alacağım hocam siz hangisini kullanıyorsunuz ve hangi kokuyu önerirsiniz ben captain almayı düşünüyorum berber kolonyası gibi kokuyormuş diyorlar.
Hem Captain hem Wolfthorn, Bearglove, Whitewater vs. kullanmış biri olarak diyebilirim ki, en iyileri bence Captain ve Whitewater ilçenizdeki büyük Migroslar'dan birine girin ve ordaki bütün kokuları deneyin bence, hangisi güzel gelirse alın hocam.

@Efresh01 her gün roll on/stick kullanmıyorsanız rexona clinical serisi güzel. Nivea derma control de güzel fakat bunları sürekli kullanmamak lazım içeriklerinden dolayı. Bu yüzden o dediğim ikisinden birini ve old spice captain almıştım (kokusunu bilmiyordum) ilk kullanışlarda güzel ama sabah uyandığımda kötü kokuyor açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı