YaramazMorde
Hectopat
Bugün axe Dark temptation aldım. Daha önce kullananlar var mı? Sizce kokusu nasıl? Başka parfüm veya deodorant önerileri bekliyorum.
Apollo'dan mı bahsediyorsunuz?Onun mavisi daha güzel.
Ama o da güzel kullanmıştım.
Bende var. Gayet güzel kokuyor.Bugün axe Dark temptation aldım. Daha önce kullananlar var mı? Sizce kokusu nasıl? Başka parfüm veya deodorant önerileri bekliyorum.
İkisini de kullandım, bence dark temptation daha güzel.Onun mavisi daha güzel.
Ama o da güzel kullanmıştım.
Bende var. Gayet güzel kokuyor.
İkisini de kullandım, bence Dark temptation daha güzel.
Apollo'dan mı bahsediyorsunuz?
Teşekkür ederim. Yorumları inceledim ve kullanan çok var, deneyeceğim. Peki deodorant yanında parfüme de ihtiyaç var mı? Ne önerirsiniz? İkisinin kokusu birbirine karışmaz değil mi?Zevk meselesi benim için mavi biraz daha önde.
Teşekkür ederim. Yorumları inceledim ve kullanan çok var, deneyeceğim. Peki deodorant yanında parfüme de ihtiyaç var mı? Ne önerirsiniz? İkisinin kokusu birbirine karışmaz değil mi?
Bilmiyorum hatta insanlar deodorantı ve parfümü birbirinden ayırıyor. Ondan sordum.Hocam bu parfüm değil mi ben bunu bir de rexona kullanıyorum limolu olandan.
Bilmiyorum hatta insanlar deodorantı ve parfümü birbirinden ayırıyor. Ondan sordum.
Hem parfüm hem deodorant olarak var.
Ben apollodan bahsediyorsunuz sandım. Bunu kullanmadım daha önce.Zevk meselesi benim için mavi biraz daha önde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.