Biraz baktım internete genel manada kalıcılığı eleştirilmiş, slazangeri kullaninca okulda bile gün boyu sorun yaşatmıyordu.Axe tarafında en iyi 3 e girer bana göre. Baskın çikolata kokusu var, hoş bir koku ama kalıcılığından pek bir şey beklenemez.
Hocam nivea rolon alacaktım ama rolon ve deodorantı beraber kullanmak gereksiz mi olur bilemedim.Hocam Axe kötü ya hepsini kullandım Slazenger bin basar özellikle bana göre Dark temptation çok kötü.
Ter kokusunu engelleme açısından NIVEA men invisible spray kullanıyorum gayet güzel. Kokusu olsun derseniz Slazenger mavi kullandım sadece tavsiye ederim.
Hocam NIVEA rolon alacaktım ama rolon ve deodorantı beraber kullanmak gereksiz mi olur bilemedim.
Hocam NIVEA rolon alacaktım ama rolon ve deodorantı beraber kullanmak gereksiz mi olur bilemedim.
Slazanger yeşil kullanıyordum 3 aydır, hem kokusu hem de kalıcılığı beni memnun etti. Değişiklik olsun diye farklı bir şey almak istedim Axe Dark temptation gözüme çarptı. Kalıcılığı ve kokusu nasıldır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.