Axen alınır mı?

Makaleler
1
Yer
C:/Program Files/Antalya
Daha fazla  
Meslek
Satış Yöneticisi
Merhaba arkadaşlar,

Bugün Migros'ta gördüm. Televizyonlara da bakıyordum bir süredir. Ofiste kendime oda yaptım ev gibi kullanıyorum bir nevi. 65" axen televizyon, 4300 TL idi. 4K çözünürlüğü vardı.

Şöyle söyleyeyim, Smart özelliklerini kullanmayacağım. İstediği kadar yavaş olabilir. Sadece HDMI bağlantısı verse yeterli yani. Renkleriyle vesaire pek alıp veremediğim yok ama, çok ucuz olduğu için şüphelendirdi beni.

Axen alınır mı acaba?

Merhaba arkadaşlar,

Bugün Migros'ta gördüm. Televizyonlara da bakıyordum bir süredir. Ofiste kendime oda yaptım ev gibi kullanıyorum bir nevi. 65" axen televizyon, 4300 TL idi. 4K çözünürlüğü vardı.

Şöyle söyleyeyim, Smart özelliklerini kullanmayacağım. İstediği kadar yavaş olabilir. Sadece HDMI bağlantısı verse yeterli yani. Renkleriyle vesaire pek alıp veremediğim yok ama, çok ucuz olduğu için şüphelendirdi beni.

Axen alınır mı acaba?

Büyüklüğü önemli değilse kesinlikle öneririm hem de aynı fiyata kendimde kullanıyorum mükemmel bir televizyon. https://www.hepsiburada.com/samsung...rt-led-tv-p-HBV00000W0WEQ?magaza=EPATeknoloji

Beko gibi bir markanın alt markasıydı sanırım akrabam aldı memnun.

Sunnynin alt markası.

Merhaba arkadaşlar,

Axen alınır mı acaba?

Yeterli, ama Toshiba öneririm.

Yeterli, ama Toshiba öneririm.
Toshibayı çok severim de aklım bi 65" te takılı kaldı. 64" olsa almayacağım o derece. Hırs oldu bi içimde. :)

Axxen tvim hiç olmadı ama axxen TV kullanan bir tandigim var gayet memnun kendisi.
Bu arada en fazla ne kadar bütçe verebilirsiniz ona göre tavsiye etcemde.

Axxen tvim hiç olmadı ama axxen TV kullanan bir tandigim var gayet memnun kendisi.
Ya ben aslında bilgisayarda falan kötü marka hiç bir ürün kullanmam önem veririm böyle şeylere. Ama Axen markası çok ucuz olduğu için şüphe uyandırdı. Tahminen yine de Samsung, LG gibi markalara göre Smart kısmı falan yavaş kalacaktır, renkleri falan daha kötüdür diye tahmin ediyorum da, aradaki fiyat farkı da uçurum işte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı