Axess klasik ve Gold arasında fark var mı?

quattroTR

Hectopat
Daha fazla  
İyi geceler, ben bugün Akbank'tan hazır Axess kart aldım ve çalışan kadın bana ellerinde klasik olmadığını söylerek Axess Gold MC kartını teslim etti. Axess'in sitesine bakıyorum ama ikisinin de özellikleri aynı gördüğüm kadarıyla. Gold sadece fazla aidat almak için çıkarılmış bir kart gibi geldi. Bilen aydınlatsın.

İyi geceler, ben bugün Akbank'tan hazır Axess kart aldım ve çalışan kadın bana ellerinde klasik olmadığını söylerek Axess Gold MC kartını teslim etti. Axess'in sitesine bakıyorum ama ikisinin de özellikleri aynı gördüğüm kadarıyla. Gold sadece fazla aidat almak için çıkarılmış bir kart gibi geldi. Bilen aydınlatsın.
Yıl sonu daha çok para ödüyorsun. Ne özellik ama.

Şaka bir yana ismini daha önce duymadığın ya da seninle dalga geçer gibi ülkemizde mağazaları olmayan yerlerde ek puan kampanyaları veriyorlar.

Benim bir kartta bir kahve zincirinde bedava kampanyası vardı. Haftada 2 kere gidip 1 tane alıp aynısını bedavaya alabiliyordum. 3 mağazalı bu mekan oldu mu 20 şube, banka kampanyayı direkt kapattı.

1729541968831.png

Ucretler boyleymis. Kampanyalari takip etmiyorsan, katilmayacaksan Free kart almak daha mantikli degil mi?

Ellerinde nasıl kart yokmuş hocam. D? Uygulamasına girip kartı iptal edin normal klasik kredi kartı isteyin veya müşteri hizmetlirini arayıp dediklerimi yaptırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı