Axle marka ekran kartı nasıldır?

Yok piyasayı biliyorum 900 TL verilecek bir kart değil yine de fiyat konusunda uyarmanız güzel ama sert kaçtınız. Dışarda dese biri 900TL aldım diye döveceksiniz resmen :D. Sapphire gibi olması güzel elimde kalmasın daha önceden aldığım PSU ile çalıştırcam Sharkoon PSU var kaliteli sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

GPU halen çalışıyor mu?

Yok romayı yakar o kart yok saatli bomba son zamanlarda Rus-Ukrayna savaşı milleti germiş anlaşılan 13 aydır Turbox 560 4 GB kullanıyorum hem de ikici el ne olduğu belirsiz Elden Ring GTA 5 Resident Evil 7,8 onlarca oyun bitirdim. 560 saat CS:GO oynadım stabil ve yüksek FPS ile şimdi de birine satacağım ucuza feyz alsın diye.

Yok romayı yakar o kart yok saatli bomba son zamanlarda Rus-Ukrayna savaşı milleti germiş anlaşılan 13 aydır Turbox 560 4 GB kullanıyorum hem de ikici el ne olduğu belirsiz Elden Ring GTA 5 Resident Evil 7,8 onlarca oyun bitirdim. 560 saat CS:GO oynadım stabil ve yüksek FPS ile şimdi de birine satacağım ucuza feyz alsın diye.

Pardon tek cossaks 3 oyununda 6 oyuncu ile 5000'i birlik ve köylü şeçim yapınca 30.000 birlik fazla geliyor sanırım ve 30 dakika sonra oyunda takılma ya da çökme oluyor onu da anlamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı