ay.live'dan virüs girmesi

UgurDur

Hectopat
Katılım
12 Aralık 2020
Mesajlar
743
Çözümler
12
Yer
Technopat Merkez
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ay.live'dan bir program indirecektim ama linke tıkla yerine altta çıkan saçma önizlemesiz videoya tıkladım ve bilgisayar çıldırdı. Yani virüs girdiği kesindi. Ben de programı tamamen sildim, başka bir tarayıcıya geçtim. Taramada bir şey çıkmayacak gibi. Bir şey kalmış mıdır virüs adına?
 
Arkadaşlar ay. Live'dan bir program indirecektim ama linke tıkla yerine altta çıkan saçma önizlemesiz videoya tıkladım ve bilgisayar çıldırdı. Yani virüs girdiği kesindi. Ben de programı tamamen sildim, başka bir tarayıcıya geçtim. Taramada bir şey çıkmayacak gibi. Bir şey kalmış mıdır virüs adına?

Hangi AV'yi kullanıyorsunuz? Malwarebytes ve Kaspersky indirip tam tarama yapın.
 
Bence taratmada fayda var. Kaspersky ve Malwarebyets ile tarat. Kaspersky yerine ESET de kullanabilirsin.
Hocam eset kullandım temiz çıktı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hangi AV'yi kullanıyorsunuz? Malwarebytes ve Kaspersky indirip tam tarama yapın.
Malwarebytes ile tam tarama yap. Büyük ihtimalle virüsü bulup siler.
Mutlaka antivirüs indirip tarama yapın.
Hocam eset kullandım temiz çıktı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Sorun yok. O tarz reklâmlı link kısaltma sitelerini bilmeden kullanmayın, çoğu malware ya da phishing sitelerine yönlendiriyor. İndireceğiniz programın ismini internette aratıp kendi sitesinden indirin.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı