Ay'a İlk Kez Ayak Basılan Görev (Apollo 11) Yalan mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye ile İran'ı gelişmemiş ülkeler diyerek aynı kefeye koydun ya, tebrik ederim. Dünyanın 8. en büyük askeri gücü biziz. Ve sen bizi 2-3 Arap ile aynı kefeye koydun :(

Evet o Araplar'dan bazıları Musul konsolosluğunda bilmem kaç diplomatımızı tutuyor, ve askeri gücümüz pek işe yaramıyor galiba değil mi? İran ile Türkiye kesinlikle aynı kefeye konulabilir ülkeler. Ülkemizin gücünü gereğinden çok ya da az görmek kötü bir şey.

O da başkanın suçu. Hayal et, bir savaş çıksa İran ve biz arasında İran'ı ezeriz. Bizim başkan Arapları kendi vatandaşından çok düşünüyor maalesef.

AREA 51 bu delil ve suçlamaları ne kadar ört pas etmeye ve yalan komplo teorisi demeye çalışsa da sonuç bes belli ortada. Bu arada o videoyu daha önce de görmüştüm. Hepsi %100 olmasa bile %95 doğru. %5 lik pay verelim AREA51 'e. (Arkadaşlar konu siyasete kayıyor)

Öyleyse bu Area 51 niye bu kadar korunuyor dostum ? 70 Km çapında kuş uçurtmuyorlar. Bir aralar Google earth ile baktığımızda bile bir süre sonra hata veriyordu eğer internete bağlıysanız. Orada çalışan mühendislerin hayatları bile yok neredeyse.
Ayrıca Amerikanın Uçak gemileri de o zamanlardan sonra yaygınlaşmıştır.
Bir de Türkiye'yi gelişmemiş ülke olarak sayıyorsunuz. Dünyanın en iyi pilotlarının Türkiye'de olduğunu çoğumuz biliriz. Her bir kaç senede bir düzenlemeler yapılır ve sonuncuda da her zaman olduğu gibi Türkiye yine birinci olmuştur. Amerika yarışmadan çekilmiştir.

Şunu da eklemeliyim, benim şahsi görüşüm, Amerikanın çook eski dönemlerden beri kendi uçan gri daireleri Area 51'de yaptığı ve hala yapmaya devam ettiğidir. Roswell'daki Gri Daire de bir Amerikan yapımı gemidir. Hava balonu diyerek geçiştirmişlerdir. Evrenin ne kadar büyük olduğunu anlamaya çalışırsak, kafayı yeriz demiş Syn. Einstein abimiz. Neredeyse her gün uçan daire görülüyor ve görülenlerin %90'ına inanılmıyor. Dünya dışı varlıkların işi gücü yok ta, her gün bizi izlemeye mi gelecekler. Millet kendi gözüyle gördüğüne bile inanmamaya başlamış. Görülenler Amerikanın gemileridir. Amerika eski zamanladan beri ateşli ilişkilerden uzak, (avrupa-asya) olduğu için kendine kapanmış, insanları da bilgili insanlardır. Savaşlardan, anlaşmazlıklardan uzak olduğu için teknolojisi hep gelişmiştir. O zamanlarda ne olduysa, bu adamların eline bir şey geçti ve şu an Dünyanın en iyi teknolojisine sahipler. İşte bu yüzden Area 51'den uzakta kalmamızı, kendi olaylarının gizli kalmasını istiyorlar.

Son olarak şunu da eklemek istiyorum @Bedirhan Karakaya, Eğer Türkiye dört bir yandan saldırılara uğramasaydı, Bu kadar zor dönemler geçirmeseydi, Emin ol Türkiye Dünyanın 1 numaralı Ülkesi olurdu. Siyasete girmek istemiyorum ama, bilim adamlarının hepsi ateisttir. Biz dinimize o kadar sadık kaldık ki, etrafımızda olanları göremedik. Hala da böyle kör kütük devam ediyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin..

Son düzenleme:
@itsAtaken Hocam Allah'ını seversen yarın bir gün Yunanistan'la savaş çıksa havadan havaya muharebe bile yapamayacağız, iki ülkedeki F-16'lar birbirini dost görüyor Amerika yapımı olduklarından dolayı. Türkiye'yi gelişmemiş ülke sayıyorum çünkü bir şey ürettiğimiz yok, yok yani yok. Yarın bir gün Araplarla savaşa girsek petrolümüzü keserler, Rusya'yla girsek doğal gazımızı keserler. Evet özel kuvvetlerimiz ve pilotlarımız daha iyi bunu kabul etmek lazım ama birazda donanıma bakıyor bu işler.

Area 51 de askeri bir üst var bildiğim kadarıyla. Yeni denemeleri orada yapıyorlar. Keza düşen bir balon değil , yeni nesil askeri bir araçtı. O yüzden saklandı. Ha UFO lara bende inanıyorum o başka bir mevzu=)
Aya bir kere değil bir kaç kre gidildi. Keza Ankara MTA müzesinde aydan getirilen bir taş da mevcuttur. Rusların Amerika aya gitmedi vs gibi uğraşları tamamen çekememezlikten geliyor. Zaten resmi makamlarca böyle bir uğraşda yok( Şu anda da Ukrayna diye bir ülke yo diyorlar mesela)

Konuyu daha fazla saptırmak istemiyorum açıkçası, Aya gidildi'mi den nerelere geldik ama, Türkiyeyi çok aşağılıyorsunuz. Evet kötü bir durumda, evet gelişemiyoruz nedense ama Arap ülkeleriyle karşılaştırmak garip geliyor dostum. Türkiye çok şeyler atlattı bana göre sırf bu yüzden böyleyiz. Potansiyel var ama işlev yok bizim Ülkemizde ne yazık ki.

Bu konuda çok konuşmak isterdim ama tartışmak için uygun bir forum değil. Ay' a basıldı mı sorusundan nerelere geldik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı