Öyleyse bu Area 51 niye bu kadar korunuyor dostum ? 70 Km çapında kuş uçurtmuyorlar. Bir aralar Google earth ile baktığımızda bile bir süre sonra hata veriyordu eğer internete bağlıysanız. Orada çalışan mühendislerin hayatları bile yok neredeyse.
Ayrıca Amerikanın Uçak gemileri de o zamanlardan sonra yaygınlaşmıştır.
Bir de Türkiye'yi gelişmemiş ülke olarak sayıyorsunuz. Dünyanın en iyi pilotlarının Türkiye'de olduğunu çoğumuz biliriz. Her bir kaç senede bir düzenlemeler yapılır ve sonuncuda da her zaman olduğu gibi Türkiye yine birinci olmuştur. Amerika yarışmadan çekilmiştir.
Şunu da eklemeliyim,
benim şahsi görüşüm, Amerikanın çook eski dönemlerden beri kendi uçan gri daireleri Area 51'de yaptığı ve hala yapmaya devam ettiğidir. Roswell'daki Gri Daire de bir Amerikan yapımı gemidir. Hava balonu diyerek geçiştirmişlerdir. Evrenin ne kadar büyük olduğunu anlamaya çalışırsak, kafayı yeriz demiş Syn. Einstein abimiz. Neredeyse her gün uçan daire görülüyor ve görülenlerin %90'ına inanılmıyor. Dünya dışı varlıkların işi gücü yok ta, her gün bizi izlemeye mi gelecekler. Millet kendi gözüyle gördüğüne bile inanmamaya başlamış. Görülenler Amerikanın gemileridir. Amerika eski zamanladan beri ateşli ilişkilerden uzak, (avrupa-asya) olduğu için kendine kapanmış, insanları da bilgili insanlardır. Savaşlardan, anlaşmazlıklardan uzak olduğu için teknolojisi hep gelişmiştir. O zamanlarda ne olduysa, bu adamların eline bir şey geçti ve şu an Dünyanın en iyi teknolojisine sahipler. İşte bu yüzden Area 51'den uzakta kalmamızı, kendi olaylarının gizli kalmasını istiyorlar.
Son olarak şunu da eklemek istiyorum
@Bedirhan Karakaya, Eğer Türkiye dört bir yandan saldırılara uğramasaydı, Bu kadar zor dönemler geçirmeseydi, Emin ol Türkiye Dünyanın 1 numaralı Ülkesi olurdu. Siyasete girmek istemiyorum ama, bilim adamlarının hepsi ateisttir. Biz dinimize o kadar sadık kaldık ki, etrafımızda olanları göremedik. Hala da böyle kör kütük devam ediyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin..