Ay'a İlk Kez Ayak Basılan Görev (Apollo 11) Yalan mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu daha fazla saptırmak istemiyorum açıkçası, Aya gidildi'mi den nerelere geldik ama, Türkiyeyi çok aşağılıyorsunuz. Evet kötü bir durumda, evet gelişemiyoruz nedense ama Arap ülkeleriyle karşılaştırmak garip geliyor dostum. Türkiye çok şeyler atlattı bana göre sırf bu yüzden böyleyiz. Potansiyel var ama işlev yok bizim Ülkemizde ne yazık ki.
Konuyu şöyle özetliyen bir resim vardı internette...
10478575_429913043815016_4855252803060646852_n.jpg

Hocam ama İran ile Türkiye etraflarındaki kavrulan Ortadoğu'dan nasipini almamış, korunmayı bilmiş ülkeler. O yüzden karşılaştırıyorum yani gidip Irak ile karşılaştırsam dediğiniz doğru. Çok şey atlattık diyorsunuz da 90 sene önce ciddi bir olay atlattık yani bence toparlanmamız için uygun bir süreydi.

Son düzenleme:
Türkiye bir şey üretemiyor diye üzülenleri anlamıyorum, sadece Türkiye değil hiçbir ülke üretemiyor zaten, ha Dünya ülkelerinin %80'i üretseydi ve Türkiye üretemeyen 20'lik kısımda olsaydı üzülüp biz neden üretemiyoruz diye isyan edebilirdiniz, ancak anormal bir durum yok şu an.

Silah üretmek, savaş uçağı üretmek tank üretmek kolay bir şey değil, ekonomi ve her şeyden önce tecrübe gerektirir. Şu an zaten üretebilen sadece Rusya ve ABD var başka yok, Çin bile dünyanın en büyük 2'ci ekonomisi olmasına rağmen Rusya'dan silah satın alıyor ise eğer, Türkiye neden üretemiyor diye üzülmek anlamsız ve gereksiz. :)

Ha bunun konu ile alakası yok, sadece arkadaşlar konuyu saptırmış diye yazdım. Uzay konusuna gelecek olursak aynı şekilde yine üzülmeyin, uzaya çıkmak da ekonomi gerektirir, Türkiye'nin o kadar ekonomik gücü yok henüz.

Asıl Area51 yalan size şunu söyliyim orası o kadar gizli bir yer olsaydı zaten inanın bana basılırdı. İçinde ne teknoloji olursa olsun ya su altında yada yer altında üsleri çünkü aynısından avusturalyada var USD nin.

İran ile bizim nüfus aynı askeri güç olarak azda önde olabiliriz ama bu hiçbir işe yaramıyor.Çünkü nükleer güç var.

Asıl Area51 yalan size şunu söyliyim orası o kadar gizli bir yer olsaydı zaten inanın bana basılırdı. İçinde ne teknoloji olursa olsun ya su altında yada yer altında üsleri çünkü aynısından avusturalyada var USD nin.

İran ile bizim nüfus aynı askeri güç olarak azda önde olabiliriz ama bu hiçbir işe yaramıyor.Çünkü nükleer güç var.

Biz kuş uçurtmuyorlar diyoruz sen basarlar diyorsun. Mantıklı mı ? Düşün biraz.

Biz kuş uçurtmuyorlar diyoruz sen basarlar diyorsun. Mantıklı mı ? Düşün biraz.
Asıl sen düşün o Bölgenin korumları özel bir ad verilir ve inan kaç dakida geldiklerini toprağın altında neler sakladıkları hepsi ortada olmasa da görünen kısmı ortada yani sadece tek güçlü amerika mı? inan bana bir savaş çıkarsa,O bölgenin hiçbir anlamı kalmıyacaktır. Deşifre edildiğinde göreceksin dostum.

AREA 51 resmi bir bölge ve araştırma üssü. Hiç kimse orayı basamaz. Obama bile oraya Özel İzin ile giriyor.

Mesajlarınızı okumadım ama söyleyesim geldi :

Ruhi Çenet'in bunun hakkında bir videosu var. İzleyebilirsiniz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı