Ayak ile içe basmak

Bu düz tabanlık mi bilmiyorum. İleride asker olmak istiyorum ve bu içe basma askerliğe engelli bir de numara diye bir şey varmış o numaralar nasıl ölçülüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ayağınızda sık sık ağrılar oluşuyorsa, belli bir süre boyunca yürümekte zorlanıyorsanız bu düz tabanlığın habercisi olabilir. Her ihtimale karşı bir ortopediste görünebilirsiniz. Eğer öyleyse tabanlık kullanmanız gerekir, bunun için de bazı yerler var. Orada ayağınıza ölçüm yaptırmalısınız ve ona göre bir tabanlık edinmelisiniz.
Askerlik için de doktorun vereceği rapora bağlı.

Merhabalar, aynı sorun bende var sol ayağım içe basıyor doktor düzelir dedi ama yıllardır böyle, sanırım bir çözümü yok askerlik mevzusuna gelince pek bir şey bilmedigim için bir şey diyemeyecegim. Doktora görünün ben görünmüştüm kendi kendine geçer dedi geçmedi o ayakkabılarda bir işe yaramıyor düz basarak alışmayı dene ben alışamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı