Ayak nasıl ısıtılır?

Kansızlık yada kan dolaşımıyla ilgili bir sorununuz yoksa yüksek ihtimalle terleme kaynaklıdır. Mesela kimi uyku tulumları belirli dereceler aralığındadır belirtilen derecenin ne altında nede üstünde kullanılmamalıdır. Başlıca sebebi terlemeye sebep olabilecek Hipotermi riskini engellemektir. Çeşitli bot ve ayakkabıda da bu geçerlidir terleyen uzuv daha çabuk üşüyecektir. Daha havadar çorap alın.

Ya arkadaş, hava soğuk diye çorap giyiyorum ayağım sanırım hafif terliyor, ben fark etmiyorum ve buz gibi oluyor. Ucu kapalı, ayağı ısıtacak terliklerden giyince de aynısı oluyor. Şu an ne çorap ne terlik var, ayağım sıcak. Nedir bunun çözümü? Ayağım ısınsın diye çorabı terliği mi çıkartayım yani? Sıcacık olsun istiyorum daha soğuk oluyor.
Termal çorap kullanacaksın:
Termal içlik de vardır:

%100 sentetik, elyaftan yapılma kumaşı vardır, asıl özelliği teri dışarı atıp kuru kalması, o sırada da çok iyi ısıtır, yün gibi kaşındırmaz.

Kışın soğukta spor yapanlar ve motosikletçiler kullanır, ben Thermoform marka alıyorum ama daha kaliteli olanları da var.
Önemli olan %100 sentetik olsun, pamuk katkılı olmasın, yoksa işe yaramaz terletir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı