Ayak nasıl ısıtılır?

Makaleler
21
Ya arkadaş, hava soğuk diye çorap giyiyorum ayağım sanırım hafif terliyor, ben fark etmiyorum ve buz gibi oluyor. Ucu kapalı, ayağı ısıtacak terliklerden giyince de aynısı oluyor. Şu an ne çorap ne terlik var, ayağım sıcak. Nedir bunun çözümü? Ayağım ısınsın diye çorabı terliği mi çıkartayım yani? Sıcacık olsun istiyorum daha soğuk oluyor.

Rahatsız olmuyorsanız yün içerikli çorap giyin. Mükemmel yalıtım sağlar ve sıcak tutar. Eğer ortam yeterince sıcak değilse ilk üşüyecek yerler uzuvların. Ortam 25 derecenin üzerinde olmalı.

Kansızlık var mı?
Kansızlıkla ne alakası var ki? Hava soğuk, çorap giymediğimde de buz gibi olmuyor ama hava soğuk olduğu için ısıtma ihtiyacı duyuyorum. Çorapla da terliyor mu ne oluyorsa artık daha soğuk oluyor, çıkarınca ısınıyor ayağım. Ben bunu anlamadım, onun için açtım konuyu.

Son düzenleme:
Hocam benimde elim ısınmaz. Kansızlık neden olur diğer vitamin eksikliklerinden olabilir fakat alakası yok. Genetiğim bu benim. Kışın ellerimi bir yere çarparsam o gün el ağrısı, kanamadan yaşamım biter gibi bişey. El yada ayak bir şey farketmez fakat genetik büyük ihtimal.

Kansızlıkla ne alakası var ki? Hava soğuk, çorap giymediğimde de buz gibi olmuyor ama ghava soğuk olduğu için ısıtma ihtiyacı duyuyorum. Çorapla da terliyor mu ne oluyorsa artık daha soğuk oluyor, çıkarınca ısınıyor ayağım. Ben bunu anlamadım, onun için açtım konuyu.

Kansızlık olunca el ve ayaklarda üşüme oluyor onun için dedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı