En son 2 yıl önce falan ayakkabı aldım fakat numarasını hatırlamıyorum. İçinde veya dışında yazmıyor. İnternetten yeni bir ayakkabı almayı düşünüyorum. Ayakkabı numaramı nasıl bulabilirim?
En son 2 yıl önce falan ayakkabı aldım fakat numarasını hatırlamıyorum. İçinde veya dışında yazmıyor. İnternetten yeni bir ayakkabı almayı düşünüyorum. Ayakkabı numaramı nasıl bulabilirim?
Hocam tabloya bakarsanız genelde ya 6 ya da 7 mm farklar var en küçük numarayla ikinci numara arası hariç hep öyle ilerlemiş. Siz de ona göre yaklaşık bulabilirsiniz. Ya da "ayakkabı numarası hesaplama" diye aratıp farklı sitelerde bakabilirsiniz.
Hocam tabloya bakarsanız genelde ya 6 ya da 7 cm farklar var en küçük numarayla ikinci numara arası hariç hep öyle ilerlemiş. Siz de ona göre yaklaşık bulabilirsiniz. Ya da "ayakkabı numarası hesaplama" diye aratıp farklı sitelerde bakabilirsiniz.
Sana en "net" çözümü söylüyorum. Rasgele ayakkabıcıya gir 1-2 tane ayakkabı dene 44 vb. Sonra bahane uydur gelicem de çık dostum. Hem numaranı öğrenmiş olursun Muhattap olmak istemiyorsan eğer, yardımcı olabilir miyim? Derler ise yok diyin deneyin ve sessizce çıkın