Ayakkabıya kaç TL veriyorsunuz?

1000 TL'lik ayakkabı da alsan lavaboda bunu giymek zorunda kalıyorsun. Yapacak bir şey yok.

gezer-m-2726-wawe-eva-terlik-5d0e.jpg

Beğendiğim spor ayakkabıya 300-500 TL arası verebilirim. Üstü gereksiz geliyor. Spor ayakkabıyı ortalama olarak 2 yıl giyiyorum ekstra durumları katmazsak. 500 TL verdiğim ayakkabının aylığı yaklaşık 20 TL'ye geliyor hesapladığımızda. Aylık cebimden 20 TL'nin çıkması ile kaliteli ayakkabı giyiyorum, ayak sağlığı ve rahatlığı için sonuna kadar değer.

Milletin sigaraya verdiği parayı ayak sağlığıma harcıyorum. Kaptın mı? :)

Bota da yaklaşık olarak bu civarda veriyorum. Bot, spor ayakkabıdan daha uzun süre dayanıyor. 4-5 yıllık botum var, zaten İstanbul doğru dürüst kış görmediği için hala ilk günkü kondisyonunda.
Hayır hocam siz savurgansınız. Hiç ayakkabıya 2.5 TL üstü verilir mi? O paraya kendime magnezyum parkeli, 4+1, havuzlu, uzay mekikli saray alırım. Çevremde 15 TL verenler var. Çok yazık... Sonuçta hepimiz kefen giyeceğiz ne gerek var?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı