Ayakta 1-2 dakika durunca ayak kızarması

Selam!

Konuya direk geçmek istiyorum, Bu sorun bende 1-2 yıldır mevcut. Ayakta 1-2 dakika durunca ayağımda kaşıntı, kızarıklık oluyor ve ayağımdaki damarlarım gözüküyor sanki şişmiş gibi görünüyor. Eskiden belirtileri 5-6 dakika ayakta durunca oluşuyordu o yüzden doktora gitme gereği duymamıştım normaldir diye geçiştirmiştim fakat şimdi bu süre 1-2 dakikaya kadar düştü.

Bu hastalığın mıdır sorunun mudur artık tıpta bir karşılığı var mıdır acaba tedavisi vesaire?

Aynı sorun bende de var çok fazla ayakta durduğuma bağlıyorum önemli bir şey değildir bende sadece kaşıntı yapıyor. (yine de doktora görünmekte fayda vardır)

Selam!

Konuya direk geçmek istiyorum, Bu sorun bende 1-2 yıldır mevcut. Ayakta 1-2 dakika durunca ayağımda kaşıntı, kızarıklık oluyor ve ayağımdaki damarlarım gözüküyor sanki şişmiş gibi görünüyor. Eskiden belirtileri 5-6 dakika ayakta durunca oluşuyordu o yüzden doktora gitme gereği duymamıştım normaldir diye geçiştirmiştim fakat şimdi bu süre 1-2 dakikaya kadar düştü.

Bu hastalığın mıdır sorunun mudur artık tıpta bir karşılığı var mıdır acaba tedavisi vesaire?
aynı sorun bendede oluyor 3 senedir ama son zamanlarda arrtı neymiş tam olarak bu , öğrendiyseniz paylaşırsanız sevinirim

Aynı sorun bende de oluyor 3 senedir ama son zamanlarda arrtı neymiş tam olarak bu, öğrendiyseniz paylaşırsanız sevinirim

Hocam ne yalan söyleyeyim boşlayıp doktora gitmemiştim, bende de şu an çok fazla arttı 20-30 dakika falan yürüyünce ayağımdaki damarlar ortaya çıkıyor aşırı kalın bir şekilde ve morumsu-kırmızımsı bir renk ortaya çıkıyor.

Hocam ne yalan söyleyeyim boşlayıp doktora gitmemiştim, bende de şu an çok fazla arttı 20-30 dakika falan yürüyünce ayağımdaki damarlar ortaya çıkıyor aşırı kalın bir şekilde ve morumsu-kırmızımsı bir renk ortaya çıkıyor.

Belki sizinki kılcal varis olabilir bende ise birkaç dakika ayakta durunca ayağım ve bacağım kıpkırmızı oluyor ve ısınıyıyor galiba benimki romatizmal bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı