Ayda 1 kere cips yemek zararlı mı?

GargoyleTR

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 aydır her sabah spor ve kendim kahvaltı yapıyorum. Bunları yaptığım için de abur cubur, kola vs. bunlardan tamamen uzak duruyorum ama son 2-3 gündür fena bir şekilde cips krizine girdim ve çok canım çekiyor. Normalde yediğim cipste Amigo'nun acılı baharat çeşnilisi acaba 1 seferlikten bir şey olur mu, ne dersiniz?

Hocam bi sefer yedikten sonra insan yaptigi her sey bosuna gitmis gibi hissediyor ve tekrar yemeye meyilli oluyor, benim onerim 1 ay boyunca dayandiysaniz diyetinizi hic aksatmayin veya bozmayin. Cips istiyorsaniz Sok, Bim veya A101'den Altinbasak Tahil Cipsi alin, hem kalorisi az hem de zararli degil. Ben yaptim, siz yapmayin.

Kendini ödüllerle şımartabilirsin, bir hedef belirle ve onu yaptığında cips vs ye ama cips ne kadar sağlıksız olsa da ondan bu derece uzaklaşmak ne kadar doğru bilemiyorum.

Ben disiplinle alakali oldugunu dusunuyorum sahsen, ben olsam bozmazdim cunku her seye sifirdan baslamissiniz hissi geliyor. En azindan isinize yarayacak bir urunle cheat meal yapin derim. Ha tabii bir kere yerim bir daha yemem diyorsaniz neden olmasin, bir cipsten obez olmazsiniz ama kendinize verdiginiz soz ve uyguladiginiz disiplinle ilgili.

Ayda bir kez yemekten bir şey olmaz da aşırı tüketirseniz sorun olabilir.

Bazen kendini ödüllendirmeli insan, sen de ödül olarak cips ye. İnsanız neticede, zararlı mararlı ama can çekince yapacak bir şey yok. Abartmayıp iradeni ve istikrarını koruduğun sürece, bir şey olmaz. Afiyet olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı