Ayda Kaç GB İnternet Kullanıyorsunuz?

Ayda Kaç GB İnternet Kullanıyorsunuz?

• 0-50GB

Oy: 8 3,9%
  • 50-100GB

Oy: 19 9,3%
  • 100-150GB

Oy: 14 6,8%
  • 150-200GB

Oy: 12 5,9%
  • 200-250GB

Oy: 16 7,8%
  • 250-300GB

Oy: 16 7,8%
  • 300-350GB

Oy: 14 6,8%
  • 350-400GB

Oy: 11 5,4%
  • 400-450GB

Oy: 11 5,4%
  • 500GB+

Oy: 84 41,0%

• Oy verenlerin toplamı
    205
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne sallaması kardeşim? Bi bitmedi sizin gibi insanlar...

Hayır anlamadığım nokta internette hiç birşey yapmıyorsun sen 100 GB kullanıyorsun diye diğer insanlar yalan mı söylüyor? İzle bakalım hergün 4K Netflix tabi televizyonun varsa(!) Sürekli oyun indiriyorum oyunlar 50 GB'dan başlıyor. Boş yapma.

Resim bile atmışlar arkadaşlar... Çok boş yorum yapıyorsunuz...
Yazımı ya tam okumadın ya da anlamak istemiyorsun. Ben ''çoğu'' kelimesini kullandım. Ben bütün gün internetteyim zaten, hiçbir şey yapmıyor değilim, 720p ders videoları izleyerek geçiriyorum zamanımı.

Üslubunuzu düzeltin önce. Ardından ise bitmiş cümlelerin sonuna üç nokta koyarak o cümleyi derin manalara getiremeyeceğinizi öğrenin.

10 Yıllık laptop + TV + Telefon ile birlikte aylik maksimum 100 GB. Hatta fazla bile dedim. 60-70 ortalama. Sistemi dizdikten sonra umarim 250 GB+ olur😀

Yazımı ya tam okumadın ya da anlamak istemiyorsun. Ben ''çoğu'' kelimesini kullandım. Ben bütün gün internetteyim zaten, hiçbir şey yapmıyor değilim, 720p ders videoları izleyerek geçiriyorum zamanımı.

Üslubunuzu düzeltin önce. Ardından ise bitmiş cümlelerin sonuna üç nokta koyarak o cümleyi derin manalara getiremeyeceğinizi öğrenin.

Gayetde getiririm 720p video izleyen mi kaldı. :D 4K bir dizinin bölümü 5GB'lara vuruyor. Ayrıca çoğu kelimesini de kullanamazsın burada bende yüksek meblağlar yazdım nereden bileceğim bana yalancı demediğini nasıl bir mantık bu ya? Sen kimsin kardeşim? Gel ne kadar kullandığını yaz geç boş yorumunu kendine sakla burada kimseye iftira atamazsın!

Bu arada üç nokta sana derin manalar çağrıştırmıyorsa bu konu hakkında yorum yazmazdın demek ki içine oturmuş. ;)

İnsanlara iftira atıp durmayın hele ki internet ortamında tanımadığınız insanlara...

:D

Tavırların gerçekten olgun bir kişiye ait görünmüyor. Başkasının üstüne çıkmaya, akıllı görünmeye çalışıyorsun, sakin ol biz sadece tartışıyoruz.

Gayet de getiririm 720p video izleyen mi kaldı. :D 4K bir dizinin bölümü 5GB'lara vuruyor.

Ne demek 720p izleyen mi kaldı? Asıl 4K video çeken mi var? Ben sadece 720p ders videosu izledim dedim. Herkes de gidip 4K dizi izlemiyor. Dizilerin 4K olması normal zaten.

Ayrıca çoğu kelimesini de kullanamazsın burada bende yüksek meblağlar yazdım nereden bileceğim bana yalancı demediğini nasıl bir mantık bu ya? Sen kimsin kardeşim? Gel ne kadar kullandığını yaz geç boş yorumunu kendine sakla burada kimseye iftira atamazsın!
Çoğu kelimesinin güzel yanı da o, zaten kime dendiğini bilemezsin sadece bir oran belirtir. Bunu söylemek iftira olmuyor. Aziz Nesin, ülkenin yüzde altmışının aptal olduğunu söylemesini ele alalım. Üstüne alındın mı mesela sen de? Hiç düşündün mü acaba bana mı diyor diye? Hayır. Size aptal demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın sadece demek istediğim şey genelleme yapılan sözlerde bireyin, sözü kendisine söylenmiş sanmasının saçma olduğu.

İnsanlara iftira atıp durmayın hele ki internet ortamında tanımadığınız insanlara...

İftira, bizzat şahsa yönelik olur. Belirsizlikten bir şey çıkartamazsın.

Bu arada üç nokta sana derin manalar çağrıştırmıyorsa bu konu hakkında yorum yazmazdın demek ki içine oturmuş. ;)
:D Öncelikle orada bir imla hatası var, bitmiş cümlenin sonuna üç nokta koymuşsun. İkinci olaraksa buradan bakınca senin ''üç nokta'' ile ne demeye çalıştığını anlamak zor bir şey olmasa gerek. Üç nokta kullanarak cümleni daha duygusallaştırmaya, özlü yapmaya zorlamışsın. Bunu, az çok kitap okuyan herkes anlayabilir, içine oturmakla bir alakası yok.

:D

Tavırların gerçekten olgun bir kişiye ait görünmüyor. Başkasının üstüne çıkmaya, akıllı görünmeye çalışıyorsun, sakin ol biz sadece tartışıyoruz.

Ne demek 720p izleyen mi kaldı? Asıl 4K video çeken mi var? Ben sadece 720p ders videosu izledim dedim. Herkes de gidip 4K dizi izlemiyor. Dizilerin 4K olması normal zaten.

Çoğu kelimesinin güzel yanı da o, zaten kime dendiğini bilemezsin sadece bir oran belirtir. Bunu söylemek iftira olmuyor. Aziz Nesin, ülkenin yüzde altmışının aptal olduğunu söylemesini ele alalım. Üstüne alındın mı mesela sen de? Hiç düşündün mü acaba bana mı diyor diye? Hayır. Size aptal demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın sadece demek istediğim şey genelleme yapılan sözlerde bireyin, sözü kendisine söylenmiş sanmasının saçma olduğu.

İftira, bizzat şahsa yönelik olur. Belirsizlikten bir şey çıkartamazsın.

:D Öncelikle orada bir imla hatası var, bitmiş cümlenin sonuna üç nokta koymuşsun. İkinci olaraksa buradan bakınca senin ''üç nokta'' ile ne demeye çalıştığını anlamak zor bir şey olmasa gerek. Üç nokta kullanarak cümleni daha duygusallaştırmaya, özlü yapmaya zorlamışsın. Bunu, az çok kitap okuyan herkes anlayabilir, içine oturmakla bir alakası yok.

Kardeş sen burada çoğu yalancı diyerek kimseye iftira atamazsın o kadar! İşine bak forumu adam akıllı kullan burası forum bilgi paylaşım forumu. Gereksiz yorumları kendine sakla. Tanımadığın insanları sadece bu konu üzerinden yalancı çıkartarak asıl sen ne kadar olgun olduğunu kaç yaşında olduğunu ispat ettin zaten.

Hadi iyi forumlar. ;) Konuyu uzatma gereksiz yere.

500 gb ile ne yapıyorsunuz,200 ü geçmez.Biraz fazla sallıyorsunuz gibi geliyor bana. :p

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı