Windows 7'de yok bildiğim kadarıyla.Win 7'de veri kullanım kısmını bulamadım.
Bilgisayarda rahat aylık 1TB geçer indirip-sildiğim şeyler,
Telefonda aylık 45 GB sabit
Biraz fazla kullanıyorum sanırım.
He biraz fazla.
Son düzenleme:
Windows 7'de yok bildiğim kadarıyla.Win 7'de veri kullanım kısmını bulamadım.
Bilgisayarda rahat aylık 1TB geçer indirip-sildiğim şeyler,
Telefonda aylık 45 GB sabit
Biraz fazla kullanıyorum sanırım.
Fazla internet kullanmanın havalı olduğunu düşünmüyorum.Herkes kesenin ağzını açmış, hava olsun diye kafadan sallamış, inandık inandık tamam.![]()
1- Bunun havayla ne alakası var? Kimimiz evde serveri var, kimimiz geniş aile, kimimiz içerik üreticisi. Yeni olmanıza veriyorum bu kötüleyici söyleminizi.Herkes kesenin ağzını açmış, hava olsun diye kafadan sallamış, inandık inandık tamam.![]()
1- Bunun havayla ne alakası var? Kimimiz evde serveri var, kimimiz geniş aile, kimimiz içerik üreticisi. Yeni olmanıza veriyorum bu kötüleyici söyleminizi.
2- Buyrun:
Haklısın sanki MB başına para alıyorlar tepkisi veriyorlar.1- Bunun havayla ne alakası var? Kimimiz evde serveri var, kimimiz geniş aile, kimimiz içerik üreticisi. Yeni olmanıza veriyorum bu kötüleyici söyleminizi.
2- Buyrun:
Nasıl 5 TB kullanabildin?100 Mbps kullanıcısıyken aylık 5.5 TB kullanıyordum ortalama. Şu anda 16 Mbps kullanıcısıyım ve 600 GB civari zorlarsam anca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.