Aygıt ve Aygıtlar Arası Dosya Paylaşımı

Ferit Kaya

Hectopat
Merhabalar ve iyi forumlar. Ben mac kullanıcısıyım ve macOS Catalina kullanıyorum. Geçenlerde telefonuma iTunes Remote'u* kullanmaya devam etmek için Mac'ini üzerinde ev paylaşımını etkinleştirin diye bir bildirim geldi. Bunun üzerine sistem tercihler>paylaşma>ortam paylaşma menüsünden ev paylaşımı etkin hale getirdim ve sonra farkettim ki iPhone aygıtlarım Finder kenar çubuğunda görünüyor bilgisayarıma bir kablo ile bağlamadan yedekleme alabiliyor, eşzamanlama yapabiliyor, dostlarımı görebiliyordum (aynı ayda oldukları sürece). Hatta aynı ağdaki diğer ev bilgisayarlarını görebiliyor onlarla klasör paylaşabiliyorum. Neyse sadede geleyim. Sorum şu acaba buraya kendi aygıtlarımdan başka (örneğin annemin iPhone'u veya kardeşimin bilgisayarını) ekleyebilme şansım var mı? Araştırmama rağmen bir bilgi bulamayınca konu açmak istedim. İyi forumlar dilerim!

*iTunes Remote Apple cihazları arasında ortam ve arşiv paylaşımı sağlayıp uzaktan kontrol sağlayan bir uygulama. Örneğin bilgisayarımda apple musicten çalan müziği değiştirebilmeme imkan kılıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2020-04-07 ÖS 5.47.47.png
    Ekran Resmi 2020-04-07 ÖS 5.47.47.png
    24,2 KB · Görüntüleme: 26
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı