Aygıt Yöneticisi ekran kartı sarı ünlem ve çalışmama

Alptuğ

Hectopat
Katılım
2 Mayıs 2014
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim son zamanlarda yaşadığım ve sebebini anlamadığım bir sorunum var. Sorunum ekran kartının çalışmaması. Aygıt yöneticisine geldiğimde ise yanında sarı bir ünlem işareti görüyorum. Driver derseniz driverını kendi sitesinden indirip kurdum. Sorunumu çözebiliyorum ancak çok uğraşıklı ve zaman alıcı. Sorunumu öncelikle sistemi ekran kartı takılı değilken başlatıp sonra kapatıp ekran kartını sisteme taktıktan sonra açtığımda ekran kartı devrede gayet düzgün bir şekilde çalışıyor. Fakat bilgisayarı ne zaman kapatsam sorun kendini tekrarlıyor ve anlattığım adımların hepsini tekrarlamak zorunda kalıyorum. Yardım edebilirseniz beni büyük bir sorundan kurtarmış olursunuz. Şimdiden teşekkür ediyorum. @Recep Baltaş @Ali Güngör
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Butun işlemleri denememe rağmen bir sonuç alamadım fakat bilgisayar açılırken pci-e update falan yazıyor. Ekran kartını çıkar tak yaptığımda ve o yazı çıktığında ekran kartım çalışıyor. Yani sorunum bilgisayarın ekran kartı olduğunu anlaması için önce ekran kartsız açılıp kapanması gerekmesi. Neden ilk seferde algılamadığı hakkında en ufak bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı Sorunu Bende Yaşıyorum Format Attım Sürücüler gitti ekran kartının olduğu yerde Standart VGA Bağdaştırıcı yazıyordu .Tekrar Kurdum Şimdide Yanında Üçgen İçinde Ünlem Var.
Adsız.png

Özellikler
Adsız.png

Yetmediyse Daha Resim Atabilirim.

Adsız.png

Bunu Unutmuşum

Cevap Yazabilirmisiniz Lütfen :)
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    48,3 KB · Görüntüleme: 1.057
Nedeni neydi geçmenin? Onda da mı sürücüyü kuramadınız?

Ama Sorunu Buldum PCI Driverini Kurmam Lazım
:D PCI driveri olmaz. O zaten donanımların genel kimliğidir. İlk olarak sürücü nasıl güncellenir onu bir öğrenseniz daha iyi olacak temeli öğrenmeden işe girişiyorsunuz.
 

Geri
Yukarı