Aygıt yöneticisi ekran kartında ünlem işareti

Def2Easyl

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar GPU'nun sürücüsünü güncellememe rağmen aygıt yöneticisinde ünlem işareti gösteriyor. Sürücüyü güncelleştir dediğimde "zaten güncel" diyor. Bilgisayarı başlattığımda ekranda çok tuhaf bir karıncalanma oluyor. Bu karıncalanma işlemi iki defa oluyor. Ek olarak GPU'ya display port takınca ekrana görüntü gelmiyor,HDMI takınca geliyor. GPU'yu çıkardığımda HDMI kablosunu anakarta taktığımda görüntü 2K çözünürlükte geliyor fakat GPU'ya takınca görüntü 640x.... şeklinde bir çözünülürlükle geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar GPU'nun sürücüsünü güncellememe rağmen aygıt yöneticisinde ünlem işareti gösteriyor. Sürücüyü güncelleştir dediğimde "zaten güncel" diyor. Bilgisayarı başlattığımda ekranda çok tuhaf bir karıncalanma oluyor. Bu karıncalanma işlemi iki defa oluyor. Ek olarak GPU'ya display port takınca ekrana görüntü gelmiyor,HDMI takınca geliyor. GPU'yu çıkardığımda HDMI kablosunu anakarta taktığımda görüntü 2K çözünürlükte geliyor fakat GPU'ya takınca görüntü 640x.... şeklinde bir çözünülürlükle geliyor.

Driver Pack ve ya Driver Booster programını kur ve güncellemelerini yap belki düzelebilir.

Driver Booster ile denedim ama yine aynı.
Sistem Özellikleri
İşlemci: i7 9700k
Anakart: MSI Z390 Gaming Pro Carbon Ac
Ekran Kartı: Asus Rog Strix RTX2070
Ram: Corsair 2x8 gb 3200 mhz cl16
PSU: Cooler Master v750 750w +80 plus gold
SSD: Samsung 960 Evo
HDD: WD 1 TB 7200 rpm
Sıvı soğutma: Corsair H115i Pro RGB
Monitör: MSI MPG27CQ
Kasa: Cooler Master Mastercase Maker 5

@ARI Siz sorun yaşamadınız diye iyi olmuyorlar.
Driver programları kullanılması önerilmiyor. Yanlış, eksik sürücüler kurabiliyorlar.

Yeni sistemler için konuşuyorsanız evet doğru olabilir, fakat eski sistemlerde sorun çıkartanı görmedim pek. Haklısınız yinede.
Driver Booster ile denedim ama yine aynı.
Sistem Özellikleri
İşlemci: i7 9700k
Anakart: MSI Z390 Gaming Pro Carbon Ac
Ekran Kartı: Asus Rog Strix RTX2070
Ram: Corsair 2x8 gb 3200 mhz cl16
PSU: Cooler Master v750 750w +80 plus gold
SSD: Samsung 960 Evo
HDD: WD 1 TB 7200 rpm
Sıvı soğutma: Corsair H115i Pro RGB
Monitör: MSI MPG27CQ
Kasa: Cooler Master Mastercase Maker 5

İşletim sistemin nedir ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı