lawlaw
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar yeni bir sistem dizmeye çalışıyorum. Şu anda elimde sadece ekran kartı var. Sapphire 9060XT 16 GB modeli. Aklımda işlemci olarak Ryzen 5 7500F, R5 7600 ya da 7600X modellerinden birisini almak var. RAM konusunu çok düşünmedim fiyatlar malum ortada indirim denk getirirsem 32 denk gelmezse 16 alır daha sonrasında yükseltirim. 30K-40K arasına toplamaya çalışıyorum. İki anakarta denk geldim hangisini önerirsiniz?
Ya da başka önerileriniz varsa alabilirim. Ama anakart bütçesi olarak buradan daha yükseğe çıkamam gibi daha uygun F/P önerileriniz varsa ya da halihazırda kullandığınız önerebileceğiniz anakartlar varsa önerirseniz sevinirim çünkü anakartlar hakkında bilgim çok çok az. Şimdiden teşekkürler.
Bu modeli de buradan forumdan bir hocam önermişti. Bu anakart hakkındaki düşünceniz nedir? Fiyat olarak daha uygun diğer anakartlardan farkı nedir?
Ya da başka önerileriniz varsa alabilirim. Ama anakart bütçesi olarak buradan daha yükseğe çıkamam gibi daha uygun F/P önerileriniz varsa ya da halihazırda kullandığınız önerebileceğiniz anakartlar varsa önerirseniz sevinirim çünkü anakartlar hakkında bilgim çok çok az. Şimdiden teşekkürler.
ASUS PRIME B650M-R AMD B650 AM5 DDR5 7200 HDMI 2x M2 USB3.2 AURA RGB 2.5Gbit LAN mATX, ASUS 5X PROTECTION III, Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS PRIME B650M-R AMD B650 AM5 DDR5 7200 HDMI 2x M2 USB3.2 AURA RGB 2.5Gbit LAN mATX, ASUS 5X PROTECTION III, Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr