Aygıt Yöneticisinde AMD Ekran Kartı Gözükmüyor

Makaleler
69
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1523789582
AMD'nin son sürücüsü zaten sıkıntılı. Yüklenirken anında her şey donuyor. DDU ile sürücüyü kaldırdım ancak aygıt yöneticisinde bile gözükmüyor. Durduk yere kayboldu. Sürücüyü yüklediğim zaman aygıt bulunamadı hatası alıyorum. Ne yapmam gerekiyor eskiden burada ekran kartı gözüküyordu. Bilgisayar Lenovo G500. Ekran kartı : AMD 8570M @Recep Baltaş @MF @Murat5038

dsds.png

• DDU > Windows Otomatik Sürücü Yüklemeyi varsayılan olarak ayarla > cihazı yeniden başlat.
  • Aygıt Yöneticisi > donanım değişikliklerini tara
  • BIOS'ta Switchable Graphics adında bir ayar var mı kontrol et. Varsa kullanılabilir seçenekleri belirt.
Olmadı Insider'a katılıp Windows'u Build 14905 sürüme güncelle.

sistemi windows7'den windows 8.1 e çevirdikten sonra amd ekran kartım yokoldu,tüm driverları yükledim ancak aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcıları listesinde sadece intel hd 4000 gözüküyor ve eksik bilinmeyen aygıt gibi birşey de yok.
intl.png
windows güncellemelerini yaptım,bios'u kontrol ettim Switchable Graphics adında bir ayar da bulamadım..çözüm önerilerinizi merakla bekliyorum..
@Recep Baltaş @Mikail Fidan @Murat5038
hp envy 6 sleekbook 1002 et
windows 8.1 pro 64 bit
8 gb ram
2 gb amd hd 7670 m
i5 2.4 işlemci

Merhaba bendede aynı sorun var. Lenovo g510 laptop kullanıyorum yaklaşık bir hafta öncesinde bilgisayarımda windows 10(mbr) kuruluydu her şey stabil ve sorunsuz çalışıyordu bilgisayarım biraz doldugu için format atmaya karar verdım . uefi formatın daha stabil daha hızlı çalıştıgını duymuştum o yüzden güncel temiz bir iso dosyası indirdim rufus programı ile uefi olarak bootladım. ve formatı temiz olarak attım (tüm hard diski silerek) formatı attıktan sonra windows update aracılıgıyla güncellemeleri yapmaya çalıştım intel touchpad gibi driverlerin hepsini yükledi amd dısında. belki iso dosyası sıkınılıdır diye düşünüp baska bir windows 10 iso dosyası ındırdım be uefi olarak attıgım formatı tekrar mbr formatında attım.windows update yine sürücümü bulmamıstı. windows 8.1 yükleyip denedim ve sorun hala deva etti. amd nin sürücüsüü internetten indirip kurmaya çalıştım fakat windows update ile sürücü yüklenmediği için driver bilgisarımdaki ekran kartını göremiyordu.gizli aygıtlara baktıgımda da hiçbir şekilde amd r5 m230 ekran kartımı göremiyorum. Bu arada biostan switchable graphics ayarını değiştirmeyi denedim sonuç yine aynı ddu ile herşeyi kaldırıp tekrar denedim hi bir şekilde ekran kartımı yukleyemıyorum

Açıkcası kendi başıma çözebileceğim bir sorunla karşı karşıya değilim yardımlarınızı bekliyorum üstadlarım ;

Sistem Özelliklerim

intel i5 4200m CPU

Amd R5 M230 Ekran kartı

6 GB RAM

WİNDOWS 10 PRO 64BİT (1703)

Ekran Görüntüsü (1).png

Ekran kartım amd radeon 7670m ben de aynı sorunu yaşıyorum aygıt yöneticisinde ekran kartım gözükmüyor. Sürücüyü elle yükleyince de bir değişiklik olmadı. Çözüm önerisi olan var mı?

Merhaba bende de aynı sorun var. Lenovo G510 laptop kullanıyorum yaklaşık bir hafta öncesinde bilgisayarımda Windows 10(MBR) kuruluydu her şey stabil ve sorunsuz çalışıyordu bilgisayarım biraz doldugu için format atmaya karar verdım. UEFI formatın daha stabil daha hızlı çalıştıgını duymuştum o yüzden güncel temiz bir ISO dosyası indirdim Rufus programı ile UEFI olarak bootladım. Ve formatı temiz olarak attım (tüm hard diski silerek) formatı attıktan sonra Windows Update aracılıgıyla güncellemeleri yapmaya çalıştım Intel touchpad gibi driverlerin hepsini yükledi AMD dısında. Belki ISO dosyası sıkınılıdır diye düşünüp baska bir Windows 10 ISO dosyası ındırdım be UEFI olarak attıgım formatı tekrar MBR formatında attım. Windows Update yine sürücümü bulmamıstı. Windows 8.1 yükleyip denedim ve sorun hala deva etti. AMD'nin sürücüsüü internetten indirip kurmaya çalıştım fakat Windows Update ile sürücü yüklenmediği için driver bilgisarımdaki ekran kartını göremiyordu. Gizli aygıtlara baktıgımda da hiçbir şekilde AMD R5 M230 ekran kartımı göremiyorum. Bu arada BIOS'tan switchable Graphics ayarını değiştirmeyi denedim sonuç yine aynı DDU ile her şeyi kaldırıp tekrar denedim hi bir şekilde ekran kartımı yukleyemıyorum.

Açıkçası kendi başıma çözebileceğim bir sorunla karşı karşıya değilim yardımlarınızı bekliyorum üstadlarım;

Sistem özelliklerim.

Intel i5 4200M CPU.

AMD R5 M230 ekran kartı.

6 GB RAM.

Windows 10 Pro 64 Bit (1703)

Eki Görüntüle 252414

Merhaba bende de aynı sorun var. Lenovo G510 laptop kullanıyorum yaklaşık bir hafta öncesinde bilgisayarımda Windows 10(MBR) kuruluydu her şey stabil ve sorunsuz çalışıyordu bilgisayarım biraz doldugu için format atmaya karar verdım. UEFI formatın daha stabil daha hızlı çalıştıgını duymuştum o yüzden güncel temiz bir ISO dosyası indirdim Rufus programı ile UEFI olarak bootladım. Ve formatı temiz olarak attım (tüm hard diski silerek) formatı attıktan sonra Windows Update aracılıgıyla güncellemeleri yapmaya çalıştım Intel touchpad gibi driverlerin hepsini yükledi AMD dısında. Belki ISO dosyası sıkınılıdır diye düşünüp baska bir Windows 10 ISO dosyası ındırdım be UEFI olarak attıgım formatı tekrar MBR formatında attım. Windows Update yine sürücümü bulmamıstı. Windows 8.1 yükleyip denedim ve sorun hala deva etti. AMD'nin sürücüsüü internetten indirip kurmaya çalıştım fakat Windows Update ile sürücü yüklenmediği için driver bilgisarımdaki ekran kartını göremiyordu. Gizli aygıtlara baktıgımda da hiçbir şekilde AMD R5 M230 ekran kartımı göremiyorum. Bu arada BIOS'tan switchable Graphics ayarını değiştirmeyi denedim sonuç yine aynı DDU ile her şeyi kaldırıp tekrar denedim hi bir şekilde ekran kartımı yukleyemıyorum.

Açıkçası kendi başıma çözebileceğim bir sorunla karşı karşıya değilim yardımlarınızı bekliyorum üstadlarım;

Sistem özelliklerim.

Intel i5 4200M CPU.

AMD R5 M230 ekran kartı.

6 GB RAM.

Windows 10 Pro 64 Bit (1703)

Eki Görüntüle 252414

Sorunu çözdünüz mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri