K KürşatÖzkan Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #1 PC de Bluetooth yok aygıt yöneticisinde de yok internetten yükledim driverı fakat gelmiyor bir türlü.
PC de Bluetooth yok aygıt yöneticisinde de yok internetten yükledim driverı fakat gelmiyor bir türlü.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.337 Çözümler 16 Yer Batman 31 Ağustos 2023 #2 KürşatÖzkan dedi: PC de Bluetooth yok aygıt yöneticisinde de yok internetten yükledim driverı fakat gelmiyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... Masaüstü ise normal. Artı 0 Eksi
KürşatÖzkan dedi: PC de Bluetooth yok aygıt yöneticisinde de yok internetten yükledim driverı fakat gelmiyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... Masaüstü ise normal.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.009 Çözümler 47 Yer Mersin 31 Ağustos 2023 #3 Bluetooth vericisi var mı ki? Her bilgisayarda olmaz. Artı 0 Eksi
burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 31 Ağustos 2023 #4 KürşatÖzkan dedi: PC de Bluetooth yok aygıt yöneticisinde de yok internetten yükledim driverı fakat gelmiyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir? Artı 0 Eksi
KürşatÖzkan dedi: PC de Bluetooth yok aygıt yöneticisinde de yok internetten yükledim driverı fakat gelmiyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... Anakartınız nedir?
KS KS K KürşatÖzkan Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #5 ED Crasher dedi: Masaüstü ise normal. Genişletmek için tıkla... Masaüstü ama ben nasıl kullanıcam blutoothu nerden bakabilirim Son düzenleme: 1 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
ED Crasher dedi: Masaüstü ise normal. Genişletmek için tıkla... Masaüstü ama ben nasıl kullanıcam blutoothu nerden bakabilirim
burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 1 Eylül 2023 #6 KürşatÖzkan dedi: Masaüstü ama ben nasıl kullanacağım blutoothu. Nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Her anakartta o özellik yok. Artı 0 Eksi
KürşatÖzkan dedi: Masaüstü ama ben nasıl kullanacağım blutoothu. Nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Her anakartta o özellik yok.