Çözüldü Aygıt Yöneticisi'nde bu aygıt için sürücü yok hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hasangencer

Hectopat
Arkadaşlar aygıt yöneticisinde hiçbir soru işareti veya ünlem yoktu. Intel ME yükledim BIOS'umu Update yaptım. (yeni PC ilk BIOS yayınlandı) bu hatayı gördüm. Üstadlar ne olabilir sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 206

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 97
İnternette araştırdığımda TPS659xx Device, TI USB Type-C/Power Delivery Controller gibi şeyler çıkmakta.

Pek bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama bir kurmayı dene bakalım.
1- İndirdiğin dosyaları bir klasöre çıkart.

2- Aygıt yöneticisine girip o ünlemli aygıta sağ tıkla ve aşağıdaki yolu izle.
"Sürücüyü güncelleştir > Bilgisayarımdaki sürücülere göz at > Gözat..."

3- Açılan klasör seçme ekranından dosyaları çıkardığın klasörü seç ve "Tamam > Sonraki" diyerek kurulumu başlat.

4- Kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.

İnternette araştırdığımda TPS659xx device, Ti USB Type-C/Power delivery Controller gibi şeyler çıkmakta.

Pek bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama bir kurmayı dene bakalım.
1- indirdiğin dosyaları bir klasöre çıkart.

2- aygıt yöneticisine girip o ünlemli aygıta sağ tıkla ve aşağıdaki yolu izle.
"Sürücüyü güncelleştir > bilgisayarımdaki sürücülere göz at > göz at..."

3- açılan klasör seçme ekranından dosyaları çıkardığın klasörü seç ve "tamam > sonraki" diyerek kurulumu başlat.

4- kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.

Hocam ya bilmediğim şeyler kurmak istemiyorum, yanlışta anlaşılmak istemem. Sistem daha yeni. Böyle dursun hocam. Belki Update'lerle düzelir. Yine de emeğinize sağlık.

Armoury Crate yüklüyse oradan bir güncellemeri kontrol et. Yüklü değilsede ASUS'un sitesinden yükleyip güncellemeleri yap.

Yüklü hocam ama hiçbir güncelleme yok. Hiç böyle bir hata ünlem yoktu sık sık kontrol ederim. Hiçbir farklı bir şey yapmadım. ASUS 790 Hero anakartın yeni BIOS'u cıkmış. Sadece BIOS kurdum ve Intel ME'yi kurmamı söylüyordu BIOS download yerinde onu kurdum. Sadece bu.

Type-C'nin driveri olduğu söyleniyor. Ama anakartımın öyle bir driver ı olduğunu bulamadım. BIOS'u yüklerken dedim kesin sorunsuz yüklediğim PC de bir sorun oluşcak diye. Oldu. Her şeyi doğru ve düzgün yapmamıza rağmen sorunlarla karşılaşıyoruz. Bu BIOS Update'leri hep sorunlu oluyor ya.

Benim anakartın aynısını kullanan başka birisinde de cıkmış BIOS Update'den sonra. Ancak o kişi sağ tıkla yaparak Windows Update ile güncelle seceneğine tıklıyarak güncellemiş büyük uğraş sonunda. Ama ben yaptım olmadı :D

Son düzenleme:
Eğer PC'yi kullanırken bir sıkıntı çıkmıyorsa bırakın kalsın hocam. BIOS yüzündense muhtemelen yeni BIOS atarlar yakın zamanda.

Yok hocam cıkmıyor. Ayrıca armory create ile yazılımının geliceğini düşüyorum.

Eğer PC'yi kullanırken bir sıkıntı çıkmıyorsa bırakın kalsın hocam. BIOS yüzündense muhtemelen yeni BIOS atarlar yakın zamanda.

Üstat sorun halledildi. Benim anakartı kullanan bir kişi yardım etti. Driverını Windows Update de indirmiş ama kurmasını bana bırakmış. Diğer insanlara da aynısı olmuş. Gelişmiş ayarlar da Update seçeneklerinde gözüküyordu kurdum sorun düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı