hasangencer
Hectopat
buydu hocam.Araştırdığım kadarıyla BIOS'u güncelleyerek sorunu çözenler var. Fakat konuda BIOS'u ve Intel ME'yi güncellediğini belirtmişsin. Güncellediğin Intel ME Firmware mi yoksa driver olan mı?
hocam kurdum yine değişmediAnladım. O firmware olan olması lazım. Bir de driver olanı kur bakalım aşağıdaki linkten. Kurduktan sonra bilgisayarını yeniden başlat. Kurulumu SetupME.exe ile yap.
Ek olarak BIOS'unu hangi sürüme güncelledin? Sistem bilgisi kısmına girip ekran görüntüsü gönderebilir misin?
İnternette araştırdığımda TPS659xx device, Ti USB Type-C/Power delivery Controller gibi şeyler çıkmakta.
Pek bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama bir kurmayı dene bakalım.
1- indirdiğin dosyaları bir klasöre çıkart.
2- aygıt yöneticisine girip o ünlemli aygıta sağ tıkla ve aşağıdaki yolu izle.
"Sürücüyü güncelleştir > bilgisayarımdaki sürücülere göz at > göz at..."
3- açılan klasör seçme ekranından dosyaları çıkardığın klasörü seç ve "tamam > sonraki" diyerek kurulumu başlat.
4- kurulum bittikten sonra bilgisayarını yeniden başlat.
Armoury Crate yüklüyse oradan bir güncellemeri kontrol et. Yüklü değilsede ASUS'un sitesinden yükleyip güncellemeleri yap.
Eğer PC'yi kullanırken bir sıkıntı çıkmıyorsa bırakın kalsın hocam. BIOS yüzündense muhtemelen yeni BIOS atarlar yakın zamanda.
Eğer PC'yi kullanırken bir sıkıntı çıkmıyorsa bırakın kalsın hocam. BIOS yüzündense muhtemelen yeni BIOS atarlar yakın zamanda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.