Aygıt yöneticisinde görünen ama çalışmayan harici disk

Birim sil var. Ona mı tıklayayım?

Yalnız bu harici disk haberiniz olsun da . Moderatörler sabit disk diye değiştirmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun değil. Evet hepsini sil. 200MB, 931GB ve 128MB. Sonra bunlar birleşecek tek bir bölüm haline gelecek. "Ayrılmamış" olarak görünecek. Ordan tekrar oluşturabilirsin kendine göre bölümleri.

Yalnız silerken dikkatli ol. "Disk 1" i sileceksin!

Hocam şunu ekliyeyim. İşlemi yapmadan , aldığım arkadaş daha önce sadece mac os işletim sisteminde kullandı. Tam silerken önüme çıkınca son kez söylemek istedim. Devam edeyim mi işleme? Yoksa başka bir şey mi yapmam gerek ?

Adsız.png

Hocam 200 mbliği silemiyorum fakat diğeri siyah oldu ve sağ tıkladığımda şu seçenekler var :

Yeni basit birim , özellikler , yardım.

Adsız.png

Tamam "EFI" bölümünü silmene gerek yok zaten 200MB işine yaramaz. Şimdi " Yeni basit birim" deyip, ileri, ileri, ... diyorsun ve en sonunda hardiskini "Bilgisayarım"da göreceksin.

Aynı sorunu bende yaşadım tek cevabı burada aldım fakat merak ediyorum sil dediğiniz kısımda sil dersek harddiskin içeriğindeki bilgiler gidiyor mu ? eğer öyleyse önce mac'e takıp yedeklemem gerekecek şimdiden teşekkür ederim..

Merhaba.
Benim sorunumda aygıt yöneticisinde gözüküyor. Seagate olarak ama sizin söylediğiniz gibi Disk Yönetiminde görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba.
Benim sorunumda aygıt yöneticisinde gözüküyor. Seagate olarak ama sizin söylediğiniz gibi Disk Yönetiminde görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
Aynı sorun bende de var. Format attıktan sonra yaşandı. Siz çözebildiniz mi? Eğer çözdüyseniz lütfen geri bildirimde bulunun 2 gündür PC ile uğraşıyorum her yerinden bir sıkıntı çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı