Aygıt yöneticisinde Wi-Fi kartında ünlem var

TheÇağlar

Decapat
Yer
İstanbul / Silivri
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1691333502999.png

Arkadaşlar benim bir arkadaşım Hamachi indirmişti (tabii bende indirmiştim)
Arkadaşım şu an internete bağlanamıyor. Ağ ve internet kısmındaki ağ bağlantılarında sadece Hamachi var. Peki biz bu sürücüyü nasıl düzeltebiliriz.

Sag tık ve sürücüleri otomatik ara

Evet internet bağlı olması lazim

Güncelle deyip güncellemez yukarıdaki arkadaşın yorumuna ithafen yazıyorum.
Eğer sürücü zaten Windows'ta mevcut olsaydı anında sürücüyü kurardı. İnternete erişmeniz uzaksa, telefonu modem olarak kullanıp, mevcut ünlem işaretli donanımın kimliğini kopyala yapıştır Google'da ara indir.

Eğer sürücü zaten Windows'ta mevcut olsaydı anında sürücüyü kurardı. İnternete erişmeniz uzaksa, telefonu modem olarak kullanıp, mevcut ünlem işaretli donanımın kimliğini kopyala yapıştır Google'da ara indir.

Telefonu modem olarak kullanamaz çünkü hiçbir şeye bağlanamıyor.

Bir de sürücü vardı ama Hamachi'yi silerken tüm sürücüler kayboldu.

Telefonu modem olarak kullanabilir. USB yoluyla telefonun internetini paylaşabilir. Bilmediğiniz konularda neden iddia ediyorsunuz?

Dikkatli okuduğunuzdan emin misiniz? bilgisayar bağlanmıyor.

Dikkatli okuduğunuzdan emin misiniz? bilgisayar bağlanmıyor.
[/QUOTE]
Dikkatli okudum ve bu yüzden yorum yaptım. USB yoluyla telefonun internetini kullanacak. Bunun için herhangi bir sürücüye vs. ihtiyaç yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı