Çözüldü Aygıt Yöneticisi'nde Wi-Fi sürücüsü gözükmüyor

• Konuyu başlatan MCi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 332
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MCi

Decapat
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar. Bir anda Wi-Fi'ı kullanamamaya başladım. Aygıt Yöneticisi'nden sürücülere baktığımda Wi-Fi sürücüm gözükmüyordur sonrasında gizli olan sürücüleri göster dediğimde resimdeki gibi sönük bir şekilde gözüküyor. Güncelleştir dediğimde güncel diyor. Ne yapmam gerekiyor biraz araştırdım kafam karıştı.

Dosya Ekleri

• 1739913854526.png
    1739913854526.png
    89,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 1739913925362.png
    1739913925362.png
    112,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam elimde harici bir USB girişli Wi-Fi adaptörü vardı, onu takıp sürücülerini yükledim. Çıkardığımda saçma bir şekilde laptopun kendi Wi-Fi özelliği kullanabilir hale geldi, teşekkür ediyorum herkesten.
Hayırlı akşamlar. Bir anda Wi-Fi'ı kullanamamaya başladım. Aygıt Yöneticisi'nden sürücülere baktığımda Wi-Fi sürücüm gözükmüyordur sonrasında gizli olan sürücüleri göster dediğimde resimdeki gibi sönük bir şekilde gözüküyor. Güncelleştir dediğimde güncel diyor. Ne yapmam gerekiyor biraz araştırdım kafam karıştı.
Anakarta entegre bir parça mi yoksa kendin alıp PCI girişine sonradan mı taktın

Anakartın üretici sitesinde herhangi bir driver sürücüsü mevcut mu?
sürücüleri yükledim bir değişiklik yok sorunun donanımsal olduğunu anladım az önce resimdeki gibi bir uyarı veriyor. Laptobun için açsam kendim düzeltebilir miyim?

Dosya Ekleri

• 1739915537499.png
    1739915537499.png
    15,7 KB · Görüntüleme: 29
Sürücüleri yükledim bir değişiklik yok sorunun donanımsal olduğunu anladım az önce resimdeki gibi bir uyarı veriyor. Laptopun için açsam kendim düzeltebilir miyim?

Laptoplar ile ilgili bir bilgi sahibi değilim seni yanlış yönlendirmek istemem fakat anakarta entegre bir parçaysa en sağlıklısı iade veyahut 0 ürün değişikliği talebi yapmanız.

Ürünü alalı ne kadar süre geçti?

Sürücüleri yükledim bir değişiklik yok sorunun donanımsal olduğunu anladım az önce resimdeki gibi bir uyarı veriyor. Laptopun için açsam kendim düzeltebilir miyim?

Anakarta bağlı değil hocam arıza yapmış olma ihtimali yüksek çoğunlukla kolay erişebileceğin bir yerde olabiliyor

yeniden başlat laptopu ilk başta tanıyacaktır takılı ise

Laptoplar ile ilgili bir bilgi sahibi değilim seni yanlış yönlendirmek istemem fakat anakarta entegre bir parçaysa en sağlıklısı iade veyahut 0 ürün değişikliği talebi yapmanız.

Ürünü alalı ne kadar süre geçti?

Eski bir ürün olduğu şuradan belli n serisi bir Wi-Fi kartına sahip bunlarda 2013-2014 model cihazlar oluyor genelde

Anakarta bağlı değil hocam arıza yapmış olma ihtimali yüksek çoğunlukla kolay erişebileceğin bir yerde olabiliyor

Eski bir ürün olduğu şuradan belli n serisi bir Wi-Fi kartına sahip bunlarda 2013-2014 model cihazlar oluyor genelde
Hmm teşekkürler cevabın için

bir çok kez yeniden başlattım hocam hiçbir değişiklik yok. Yarın müsait bir anda içini açıp biraz kurcalayayım bakalım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı