Çözüldü Aygıt Yöneticisi'nde Wi-Fi sürücüsü gözükmüyor

• Konuyu başlatan MCi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 336
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MCi

Decapat
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar. Bir anda Wi-Fi'ı kullanamamaya başladım. Aygıt Yöneticisi'nden sürücülere baktığımda Wi-Fi sürücüm gözükmüyordur sonrasında gizli olan sürücüleri göster dediğimde resimdeki gibi sönük bir şekilde gözüküyor. Güncelleştir dediğimde güncel diyor. Ne yapmam gerekiyor biraz araştırdım kafam karıştı.

Dosya Ekleri

• 1739913854526.png
    1739913854526.png
    89,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 1739913925362.png
    1739913925362.png
    112,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam elimde harici bir USB girişli Wi-Fi adaptörü vardı, onu takıp sürücülerini yükledim. Çıkardığımda saçma bir şekilde laptopun kendi Wi-Fi özelliği kullanabilir hale geldi, teşekkür ediyorum herkesten.
Birçok kez yeniden başlattım hocam hiçbir değişiklik yok. Yarın müsait bir anda içini açıp biraz kurcalayayım bakalım

Laptop un modeli nedir?

Hocam elimde harici bir USB girişli Wi-Fi adaptörü vardı, onu takıp sürücülerini yükledim. Çıkardığımda saçma bir şekilde laptopun kendi Wi-Fi özelliği kullanabilir hale geldi, teşekkür ediyorum herkesten.

Dosya Ekleri

• 1739916201311.png
    1739916201311.png
    63 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam elimde harici bir USB girişli Wi-Fi adaptörü vardı onu takıp sürücülerini yükledim çıkardığımda saçma bir şekilde laptopun kendi wifinı kullanabilir hale geldim teşekkür ediyorum herkesten.

Rica ederim ne demek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı