Çözüldü Aygıt Yöneticisindeki diğer aygıtlar nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Charaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Aygıt yöneticisindeki diğer aygıtlar kısmında 6 tane ünlem işareti olan aygıt var. Bunlar nedir?

1687273285573.png

Çözüm
Anakartınızın sitesinden Chipset sürücüsünü yükleyin.

Sm bus denetleyicisi kalabilir, kalırsa onun da donanım kimliğini paylaşın.
Ünlem olanlara sağ tık özellikler ayrıntılara gel aygıt açıklaması kısmını donanım kimliği yap o kısmı kopyala Google'e yapıştır Technopat'ta o sürücüyü bulur indirirsin. Ünlem de kalkmış olur.
O Sürücüler yüksek ihtimal güncel değil o işaret o yüzden.

Donanım Kimliği veya Laptop kullanıyorsanız markanızın sitesinde cihazınızı bulup driverleri yükleyebilirsiniz.
Donanım kimliklerinde bir aygıtta şu şekil 4 tane farklı şey yazıyor.
1687273616316.png

Ayrıyeten anakart sitesinden bildiğim driverları kurdum fakat hangilerini Windows kendisi kuruyor hangilerini kurmuyor bilmiyorum. Çoğu driverı da bildiğimi sanmıyorum.

Donanım kimliklerinde bir aygıtta şu şekil 4 tane farklı şey yazıyor. Eki Görüntüle 1829116
Ayrıyeten anakart sitesinden bildiğim driverları kurdum fakat hangilerini Windows kendisi kuruyor hangilerini kurmuyor bilmiyorum. Çoğu driverı da bildiğimi sanmıyorum.

En baştakini kopyalayın.
Windows Update bazen sürücü çalışabilecek kadar yeterli kısmına güncelleme yapabiliyor eski tarihli.

Donanım kimliklerinde bir aygıtta şu şekil 4 tane farklı şey yazıyor. Eki Görüntüle 1829116
Ekran fotoğrafını değil, kopyalayıp yazıyı ekleyiniz.

Ekran fotoğrafını değil, kopyalayıp yazıyı ekleyiniz.
Yazıyı yazıp bana linki atın diye değil dört tane çıktığını görün diye fotoğraf attım. Chipset sürücüsünü kurdum ve aygıtların 4 tanesi gitti. Diğerlerini de donanım kimliklerinden kurdum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı