N Nabarsingardascim Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #1 Aygıt yöneticisinden kaldırdığım ekran kartı PC reset attığımda tekrar geliyor.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 5 Kasım 2021 #11 Nabarsingardascim dedi: DDU ile AMD sürücüsünü başarılı bir şekilde sildim zaten. Ancak şu an sorun Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa garantiye, yoksa güvenilir bir tamirciye vermenizi tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Nabarsingardascim dedi: DDU ile AMD sürücüsünü başarılı bir şekilde sildim zaten. Ancak şu an sorun Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı Genişletmek için tıkla... Garantisi varsa garantiye, yoksa güvenilir bir tamirciye vermenizi tavsiye ederim.
KS KS N Nabarsingardascim Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #12 Gokberk_DRY dedi: Garantisi varsa garantiye, yoksa güvenilir bir tamirciye vermenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY dedi: Garantisi varsa garantiye, yoksa güvenilir bir tamirciye vermenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkürler.
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #13 Nabarsingardascim dedi: DDU ile AMD sürücüsünü başarılı bir şekilde sildim zaten. Ancak şu an sorun Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı Genişletmek için tıkla... Neden o ekran kartını da kaldırmak istiyorsunuz ki? Artı 0 Eksi
Nabarsingardascim dedi: DDU ile AMD sürücüsünü başarılı bir şekilde sildim zaten. Ancak şu an sorun Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı Genişletmek için tıkla... Neden o ekran kartını da kaldırmak istiyorsunuz ki?
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 5 Kasım 2021 #14 dostum_ne_nirvanasi dedi: Neden o ekran kartını da kaldırmak istiyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Nabarsingardascim dedi: Bunun gelmemesini istiyorum çünkü bozuk sıkıntı çıkartıyor. AMD Radeon HD 7400M series ve bozuk sıkıntı çıkartıyordu. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
dostum_ne_nirvanasi dedi: Neden o ekran kartını da kaldırmak istiyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Nabarsingardascim dedi: Bunun gelmemesini istiyorum çünkü bozuk sıkıntı çıkartıyor. AMD Radeon HD 7400M series ve bozuk sıkıntı çıkartıyordu. Genişletmek için tıkla...