Ayıplı ürünlerde önce servise mi yoksa tüketici hakem heyetine mi gidilmeli?

Hocam olumsuz bakıyolar 2 hafta araştırıyoruz dediler olumsuz verdiler .oyaladılar direk dilekçe yazayım mi?​
Bence yazmalısınız. Bu sayede gerek Tüketici Hakem Heyetinde ve olursa devamında Tüketici Mahkemesinde elinizde üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirdiğinize dair somut bir delil olur.​

Daha önce açtığım konuya bakabilirsiniz. MSI markasında 1 adet ölü pixel varken aradım 5 olması lazım dediler. Mail ile zorladım. İnternette daha önce ölü pixel yüzünden dava açılmış ve kazanan birisinin belgelerini buldum mail attım. Aynısını yapıp firmayı rezil edeceğimi söyledim. Getirin iade alalım dediler. Şu anda da Gigabyte RTX 3080 Aorus Master ekran kartında cw + orta fan sürtmesi sorunu yaşıyorum ve servis sorun yok dedi geri gönderdi. Thh başvurdum seve seve değiştirecekler...

Dünyanın en saçma argümanıdır ölü pixel sayısına göre değişim yapıp yapmamak. Bir üründe kusur varsa vardır. Yoksa da yoktur. Kusurun 1 tane veya 10 tane olması ürünü kusursuz yapmıyor. Sonuçta siz ürünü alırken ürün size kusursuz bir şekilde vaat ediliyor ve kusursuz bir şekilde almak için para ödüyorsunuz.​

Katılıyorum. Aynısını CWiçin diyorlar çok saçma. Neymiş performansa etkisi yokmuş. Sen bu ürünü tanıtırken videolarda CW ya da fanındaki sürtme sesi olan kartı mı tanıtıyorsun? Hayır. Gelmişler bana katlanılabilir ses diyorlar. Yok ya. 5 haneli rakamlar vericem bir de bu ses katlanıcam...

Rica etsem,su konuma bakar misiniz ?
14 günü dolmamış donanımlar, Iade'den önce garantiye gitmek zorunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…