Aylık 150 TL internet önerisi

Kendinize değer veriyorsanız Türk Telekom'dan uzak durursunuz.

Vallahi ben İskenderun'da kullanıyorum memnunum 1 kere sıkıntı yaşadık yasaklı IP verilmiş bize kendilerinde ilk başta anlamadılar 4 gün uğraştılar bir şekilde çözdük onun dışında kesinti bile yaşamadım takır takır kullandım 75Mbps

hocam comnet'e de bir şans verin derim. fiyat olarak bütçenizin de altında. Ben uzun zamandır kullanıyorum tavsiye ederim.

Bütçeyi 200 yaptım bir de mahallemde fiber yok.

Bir firmanın adresimde en fazla ne kadar Mbps verebileceğini nasıl öğrenirim?

Altyapınız ne tür bilmiyorum ama:
Gerçekten güzel, ucuz, hızlı ve çoğu altyapıya desteği var.(linke tıkladığınız zaman altta inin, orada ek bilgiler var. Onları okumanızı tavsiye ederim.)

Son düzenleme:

Hocam açıkçası yaşadığın bölgedeki ekip ile ilgili bir sorun. Benim burada hepsi ter temiz insanlar. Tabii öyle olunca yapacak bir şey de kalmıyor çok. Allah sabır versin.

Ayrıca bir sorun yaşadığım zaman da arıza kaydı açtırıyorum onu da 15-20 saatte çözüyorlar.
Şanslıymışsınız. 1 ay beklemişliğimi bilirim. Babam sert çıkışıp dava etmeye kalktığında aynı gün sorunu çözmüşlerdi. Keyifleri isterse yardımcı oluyorlar, istemezlerse haftalarca erteliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…