Aylık 6000 GB download ve 158 GB upload yapmak normal mi?

Isari

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Akademisyen
Arkadaşlar merhaba,
TurkNet Online işlemlerde kullanım detaylarına baktım ve şoke oldum. Eylül ayında 6000 GB'a yakın download yapmışım. Bu mümkün mü sizce? Evde 2 TV, PS5 ve 2-3 de telefon var. Netflix ve YouTube izliyoruz genelde. PS5'ten de sadece 1 oyun indirdim o ay ve Online olarak sadece Valorant oynanıyor. Bir tuhaflık yok mu sizce de? Diğer aylarda da kullanım anormallikleri var gibi. Ağustos'ta evde yoktuk mesela ama 1000 GB download gösteriyor yaklaşık.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    200,4 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar merhaba,
TurkNet Online işlemlerde kullanım detaylarına baktım ve şoke oldum. Eylül ayında 6000 GB'a yakın download yapmışım. Bu mümkün mü sizce? Evde 2 TV, PS5 ve 2-3 de telefon var. Netflix ve YouTube izliyoruz genelde. PS5'ten de sadece 1 oyun indirdim o ay ve Online olarak sadece Valorant oynanıyor. Bir tuhaflık yok mu sizce de? Diğer aylarda da kullanım anormallikleri var gibi. Ağustos'ta evde yoktuk mesela ama 1000 GB download gösteriyor yaklaşık.

Komşu bağlanmış olabilir verdiyseniz daha önce şifresini.

4K olarak tüm gün izleme yapılıyorsa normal.
Günde en fazla 1 film izliyoruz. 1-2 saat de YouTube.
Bence wifi sifreni değiştir. 6000gb aşırı cok.
Değiştirdim ama onunla alakası yoktur.
Komşu bağlanmış olabilir verdiyseniz daha önce şifresini.
Öyle bir durum kesinlikle yok. Bağlı cihazları da sık sık kontrol ederim, sıra dışı bir cihaz yok.

Günde en fazla 1 film izliyoruz. 1-2 saat de YouTube.

Değiştirdim ama onunla alakası yoktur.

Öyle bir durum kesinlikle yok. Bağlı cihazları da sık sık kontrol ederim, sıra dışı bir cihaz yok.

Direkt modeminizde veya herhangi bir IoT cihazınızda bir zararlı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı