bilgisayar noobu
Kilopat
2 kere bu ekranı verdi.
NetSpeed ve Millenicom'dan deneyin.
2 kere bu ekranı verdi.
Hocam link atar misiniz yanlış bir yere adresi vermeyelim.NetSpeed ve Millenicom'dan deneyin.
Hocam link atar misiniz yanlış bir yere adresi vermeyelim.
Bi' de Netspeed üzerinden sorgularsanız, zira orası daha detaylı bilgiler verebiliyor altyapı hakkında. Eğer o da olmazsa son olarak Extranet deneyelim, ondan sonra zaten en olmadı mecburen tabii ki 4.5G taşınabilir internet çözümlerini düşünmek zorunda kalacaksınız zira altyapı yoksa yapacak bir şey de yok maalesef.2 kere bu ekranı verdi
Hocam ekran resmini bıraktım
Milleni hata verdiİnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
![]()
Netspeed - Limitsiz Mutluluk
Adresimde ne kadar hız alabilirim?, Fiber internet ve Adsl ev interneti altyapı sorgulamawww.netspeed.com.tr
Netspeed ve son olarak da Extranet üzerinden sorgulayınız.Milleni hata verdi
Hocam arkadaşın altyapısı yok galiba, önce altyapıyı öğrenmeye çalışıyoruz ama yok gibi şu anda. Mecburen taşınabilir internet çözümlerine bakması gerekecek gibi duruyor.35 Mbps + Wi-Fi 6 modem ve TV Plus ile 107 TL'ye alıyoruz. Hız kaybı yaşamıyorum tüm problemlerim ortadan kalktı tavsiye ederim.
Sosyal üzerinde Arkadaşını Getir kodu paylaşımı yasaktır.TurkNet'e geçecekseniz kod verebilirim 1 ay ücretsiz kullanırız.
Altyapı varmış.Bi' de Netspeed üzerinden sorgularsanız, zira orası daha detaylı bilgiler verebiliyor altyapı hakkında. Eğer o da olmazsa son olarak Extranet deneyelim, ondan sonra zaten en olmadı mecburen tabii ki 4.5G taşınabilir internet çözümlerini düşünmek zorunda kalacaksınız zira altyapı yoksa yapacak bir şey de yok maalesef.
Netspeed'in üstünden sorguladıktan sonra buradan da sorgulayınız.
35 Mbps + Wi-Fi 6 modem ve TV Plus ile 107 TL'ye alıyoruz. Hız kaybı yaşamıyorum tüm problemlerim ortadan kalktı tavsiye ederim.
Netspeed ve son olarak da Extranet üzerinden sorgulayınız.
Hocam arkadaşın altyapısı yok galiba, önce altyapıyı öğrenmeye çalışıyoruz ama yok gibi şu anda. Mecburen taşınabilir internet çözümlerine bakması gerekecek gibi duruyor.
Alt yapi varmış.Sosyal üzerinde Arkadaşını Getir kodu paylaşımı yasaktır.
Şu anda ben de kendi adresimde mevcut altyapıyı sorgulayamıyorum. Sistemlerde anlık sorunlar olabilir, daha sonra tekrar deneyin bence. Ama en nihayetinde sonuç aynı çıkarsa, bu fiyattan taşınabilir internet çözümü almanız mümkün değil.Altyapı yok gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.