Aylık abone olduğunuz platformlar nedir?

Disney+
YouTube Premium
Netflix
Xbox Game Pass
Hepsiburada Premium
Amazon Prime
BluTV
Mubi

Papara'nın desteklediği abonelikleri oradan ödüyorum.

Amazon Prime,
Youtube premium,
Netflix,
Spotify,
Disney+
Exxen, bunlara üyeyim.

Bunlara ek olarak İptv'im var birde, İçinde onun de herşey var. Yukarıda saydığım film-dizi izleme platformları yanısıra tüm maçlar falan mevcut. Ayrıca hizmet sağlayan kişi-kurum kimse artık, kendi film arşivini yapmış onları da izleyebiliyorum. Netflix Disney gibi yerlerde olmayan filmler dolu.

Telefonumda da hava durumu programım var ücretli pro bir program. Ona aylık ödeme yapıyorum.

Amazon Prime,
Youtube premium,
Netflix,
Spotify,
Disney+
Exxen, bunlara üyeyim.

Bunlara ek olarak İptv'im var birde, İçinde onun de herşey var. Yukarıda saydığım film-dizi izleme platformları yanısıra tüm maçlar falan mevcut. Ayrıca hizmet sağlayan kişi-kurum kimse artık, kendi film arşivini yapmış onları da izleyebiliyorum. Netflix Disney gibi yerlerde olmayan filmler dolu.

Telefonumda da hava durumu programım var ücretli pro bir program. Ona aylık ödeme yapıyorum.
Hava durumuna niye para ödüyorsunuz hocam merak ettim? Keyfinize göre havayı mı değiştiriyor? (!)

Hava durumuna niye para ödüyorsunuz hocam merak ettim? Keyfinize göre havayı mı değiştiriyor? (!)
Hayır, Amatör denizli belgem var, ara ara tekne transferi yapıyoruz arkadaşlarla. Denizde ücretli programlar lazım oluyor. Malum deniz karaya göre daha değişken. Ücretsiz programlar genelde kara olaylarına yönelik. Denizde iş yapmıyor. O yüzden ücretli kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı