Pherimenium Kilopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 635 Yer Antakya/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #1 Soru basit arkadaşlar geçer mi geçmez mi? Arabama taktıracağımda ona göre tuş yaptıracağım açıp kapatmak için. Cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar.
Soru basit arkadaşlar geçer mi geçmez mi? Arabama taktıracağımda ona göre tuş yaptıracağım açıp kapatmak için. Cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #2 Ayna delip takacaksanız ayna motorunu engellemediği sürece fark etmezler bile rahatlıkla geçer. Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.067 Makaleler 1 Çözümler 566 20 Kasım 2020 #3 Hocam muayne yaptıktan sonra yapın bu tür işleri. Artı 0 Eksi
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.932 Makaleler 4 Çözümler 101 20 Kasım 2020 #4 Pherimenium dedi: Soru basit arkadaşlar geçer mi geçmez mi? Arabama taktıracağımda ona göre tuş yaptıracağım açıp kapatmak için. Cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Geçeceğini düşünüyorum. Geçmesen ile "hafif kusur" olarak geçersin. Artı 0 Eksi
Pherimenium dedi: Soru basit arkadaşlar geçer mi geçmez mi? Arabama taktıracağımda ona göre tuş yaptıracağım açıp kapatmak için. Cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Geçeceğini düşünüyorum. Geçmesen ile "hafif kusur" olarak geçersin.