efemint
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Teknisyeni
Arkadaşlar, bende ayna takıntısı var, sürekli aynada kendime bakıyorum. Nerede ayna görsem, biriyle konussam bile orada aynada kendime odaklanır, hareketlerimi izler, tipime falan bakarım.
Misal yolda yürüyorum, telefondan arada açıp saçımı falan yapıyorum, araba camlarından kendime bakıyorum geçerken, evde tüm gün oturup kendimi bile izleyebilirim.
Ayrıca sürekli kendimi videoya falan çekiyorum cidden kafayı yemiş gibiyim.
Tabii bu durum beni çok etkiledi, öz güvenim 0'a düştü, kendimi beğenmemeye başladım çünkü aynaya baktıkca kusurlarımı fark ettim ki fazla kusurum var.
Sürekli saçımı falan kendi kendime kesmeye başladım. Tabii sevgili işleri falan hiç söylemeyeyim, asla yapamam.
Nasıl kurtulabilirim bu durumdan?
(20 yaşıma gireceğim.)
Misal yolda yürüyorum, telefondan arada açıp saçımı falan yapıyorum, araba camlarından kendime bakıyorum geçerken, evde tüm gün oturup kendimi bile izleyebilirim.
Ayrıca sürekli kendimi videoya falan çekiyorum cidden kafayı yemiş gibiyim.
Tabii bu durum beni çok etkiledi, öz güvenim 0'a düştü, kendimi beğenmemeye başladım çünkü aynaya baktıkca kusurlarımı fark ettim ki fazla kusurum var.
Sürekli saçımı falan kendi kendime kesmeye başladım. Tabii sevgili işleri falan hiç söylemeyeyim, asla yapamam.
Nasıl kurtulabilirim bu durumdan?
(20 yaşıma gireceğim.)