Çözüldü Aynı adreste 3 farklı internet başvurusu var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cenkkkk

Hectopat
Merhaba,

Bugün internet başvurusu yaptık, altyapımız Türk Telekom'a ait. Ancak bize "boş port olmadığı için bağlayamıyoruz, aynı adreste 3 farklı internet başvurusu yapılmış ve tüm portları doldurmuşlar. Önce bu başvuruları yapan kişileri, komşularınız olabilir bulup, başvurularını iptal ettirmeniz gerekiyor bizim yapabileceğimiz bir şey yok" diyerek işin içinden sıyrıldılar. Bizim adresimize 3 farklı internet başvurusu yapılmış.

Bu durumda neler yapılabilir? Bu işte tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi?

Saygılarımla, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözüldü;

Türk telekom'un Antalya'da bulunan teknik servis müdürünü buldum ve iletişime geçtim, 3 farklı başvuruyu sistemden iptal etti ve yeniden abonelik alımına açtı. Başvurudan yarım saat sonra da ekip gelip bağladı. Tanıdığımız olmasa büyük ihtimalle aylarca bekletilecektik
Boş port mu yokmuş :D dilekçe verin abonelik artırımı için. Siz iptal ettiremezsiniz kendilerinin ettirmesi gerek ve bir diğeri ön başvurunuzu yapın beklemede kalsın santral tarafında boş yoksa en azından biri iptal ettirdiğinde sizin ki meydana çıkar.

Boş port mu yokmuş :D dilekçe verin abonelik artırımı için. Siz iptal ettiremezsiniz kendilerinin ettirmesi gerek ve bir diğeri ön başvurunuzu yapın beklemede kalsın santral tarafında boş yoksa en azından biri iptal ettirdiğinde sizin ki meydana çıkar.
Altyapı talebi oluşturduk ve ön başvuruda bulunduk, şuan için sadece beklemekten başka yapabileceğiniz hiçbir şey yok dediler. Ön başvuruda 50mbps internet için 681TL Fiyat verdiler, aşırı ötesi pahalı geldi. Binamızdan bir komşumuz internet aboneliğini iptal edecek ya da taşıyacak tamamen komşumuzun keyfine bağlıyız çok saçma bir sistem

Altyapı talebi oluşturduk ve ön başvuruda bulunduk, şu an için sadece beklemekten başka yapabileceğiniz hiçbir şey yok dediler. Ön başvuruda 50Mbps internet için 681TL fiyat verdiler, aşırı ötesi pahalı geldi. Binamızdan bir komşumuz internet aboneliğini iptal edecek ya da taşıyacak tamamen komşumuzun keyfine bağlıyız çok saçma bir sistem.

Yuh bence baska ISS'elere bakın.

Çözüldü;

Türk telekom'un Antalya'da bulunan teknik servis müdürünü buldum ve iletişime geçtim, 3 farklı başvuruyu sistemden iptal etti ve yeniden abonelik alımına açtı. Başvurudan yarım saat sonra da ekip gelip bağladı. Tanıdığımız olmasa büyük ihtimalle aylarca bekletilecektik

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı