Aynı anda 2 dil öğrenmek zorlar mı?

Harvey Specter

Hectopat
Aynı anda Fransızca ve İngilizce öğrenebilir miyim? İngilizce seviyem iyi değil. Yani hem ingilizceye hem de Fransızca'ya sıfırdan başlayacağım. Fransızca öğrenmeyi pek istemiyorum fakat Galatasaray üniversitesinde zorunlu. Bir yıllık hazırlıkta bu iki dili öğrenebilir miyim? Çok zorlar mı?

Hocam dil öğrencisi olarak demek isterim ki İngilizce aslında çok da zor bir dil değil. Ortalama bir temelin varsa kolay kavrarsın ağırlığı da Fransızca olacak devam edersin. A1 mi İngilizce düzeyin? Seviye tespit sınavı tarzı bir şey yaptın mı hiç?

Hocam dil öğrencisi olarak demek isterim ki İngilizce aslında çok da zor bir dil değil. Ortalama bir temelin varsa kolay kavrarsın ağırlığı da Fransızca olacak devam edersin. A1 mi İngilizce düzeyin? Seviye tespit sınavı tarzı bir şey yaptın mı hiç?

Hocam derdimi anlatacak kadar biliyorum İngilizceyi fakat kurallı bir cümle falan kuramam.

Ne acelen var hepsini tek tek öğren. İngilizceyi kavrarsan Fransızca'yı çalışırken rahatlarsın.

1 yılda öğrenmem lazım ikisini de

Fransızca öğrenmesi zor mu? Telafuzuna vs baktım gırtlaktan geliyor biraz

Hocam 1 yılda zor. İngilizce hızlı ilerler de ek olarak da franszca da olacak. Sorun yaşayabilirsiniz çok dikkatli çalışman lazım. En azından temelde cümle kurmak konuşmak anlamaya çalışmak gibi.

Hocam 1 yılda zor. İngilizce hızlı ilerler de ek olarak da franszca da olacak. Sorun yaşayabilirsiniz çok dikkatli çalışman lazım. En azından temelde cümle kurmak konuşmak anlamaya çalışmak gibi.

Evet ne kadar zor olsa da günde 35 dk (her dil için)tekrar 1 yılda iyi yere gelisin.

Birkac ay sonra oynadığin oyun varsa dil değiştir böylece daha da artar.

Zaten ingilizceyi öğrenirken zorlanacığımı düşünmüyorum. Fakat fransızca zorlayacak gibi açıkçası pek de öğrenmek istemiyorum. Mecburen öğreneceğim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı