Eltariall
Hectopat
- Katılım
- 17 Kasım 2021
- Mesajlar
- 53
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus TUF Gaming A15
İşlemci: AMD Ryzen™ 7 7735HS Mobile Processor (8-core/16-thread, 16MB L3 cache, up to 4.7 GHz max boost)
Bellek:8GB DDR5-4800 SO-DIMM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6 - 2420MHz* at 140W (2370MHz Boost Clock+50MHz OC, 115W+25W Dynamic Boost)
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- Öğrenci
Yaklaşık 4 ay önce Comnet aboneliği başlatmıştım, 100Mbps olan paketlerini satın almıştım ve açıkçası 100'den aşağı neredeyse hiç düşmüyordum 105-110 hızlar alıyordum. Benden bir süre sonra alt kattaki komşum direk Türk Telekom'dan 200Mbps'lik olan paketi satın aldı ve ilginçtir ki internet bağladığında 400Mbps hız almaya başladı. Ve her ikimizin evinde de alınabilecek Max hız 100Mbps olarak gözüküyor. Bende, daha sonra hız yükseltmesi yaptığımda daha yüksek hızları kolaylıkla alabileceğimi düşünüyordum. Bugün TurkNet'e geçtim ama hala 110Mbps hız almaktayım. TurkNet herhangi bir hız kısıtlaması yapmadığını söylemişti. Neden bu hızları alıyorum şu anda bir bilgisi olan var mı? TurkNet'in uygulamasında aktivasyonun daha tamamlanmadığı gözüküyor.comnet'te ki aboneliğim hala devam ediyor gözüküyor. Acaba geçişim tam tamamlanmadı ondan mı kaynaklı?
Kendi altyapıları olmayan yere maksimum 100mbps veriyorlarmış. Aşırı saçma. 100MBPS için 500TL çok fazla bir tutar. Bilseydim geçmezdim.
Kendi altyapıları olmayan yere maksimum 100mbps veriyorlarmış. Aşırı saçma. 100MBPS için 500TL çok fazla bir tutar. Bilseydim geçmezdim. Birde biz hız kısıtlması yapmıyoruz demişlerdi başvuru yaparken, bari yalan söylemeyin.
Türknet altyapı sorgulamada 100mbs alacağım yazarken millenicom ve dsmart üzerinden sorguladığımda bana altyapımın 1000mbps desteklediği yazıyor. Türk Telekomda Fiber altyapımın olduğu yazıyor ama Türknet vdsl altyapısına sahip olduğumu söylüyor.Yaklaşık 4 ay önce Comnet aboneliği başlatmıştım, 100Mbps olan paketlerini satın almıştım ve açıkçası 100'den aşağı neredeyse hiç düşmüyordum 105-110 hızlar alıyordum. Benden bir süre sonra alt kattaki komşum direk Türk Telekom'dan 200Mbps'lik olan paketi satın aldı ve ilginçtir ki internet bağladığında 400Mbps hız almaya başladı. Ve her ikimizin evinde de alınabilecek Max hız 100Mbps olarak gözüküyor. Bende, daha sonra hız yükseltmesi yaptığımda daha yüksek hızları kolaylıkla alabileceğimi düşünüyordum. Bugün TurkNet'e geçtim ama hala 110Mbps hız almaktayım. TurkNet herhangi bir hız kısıtlaması yapmadığını söylemişti. Neden bu hızları alıyorum şu anda bir bilgisi olan var mı? TurkNet'in uygulamasında aktivasyonun daha tamamlanmadığı gözüküyor.comnet'te ki aboneliğim hala devam ediyor gözüküyor. Acaba geçişim tam tamamlanmadı ondan mı kaynaklı?
Kendi altyapıları olmayan yere maksimum 100mbps veriyorlarmış. Aşırı saçma. 100MBPS için 500TL çok fazla bir tutar. Bilseydim geçmezdim.
Kendi altyapıları olmayan yere maksimum 100mbps veriyorlarmış. Aşırı saçma. 100MBPS için 500TL çok fazla bir tutar. Bilseydim geçmezdim. Birde biz hız kısıtlması yapmıyoruz demişlerdi başvuru yaparken, bari yalan söylemeyin.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: